gülşen in sarışınım klibi

independence
gulsen`in giyinmeyi unuttugu bilmemkacinci klibi.birileri bu kizimiza klip cekerken uzerine bir $eyler giymesi gerekliligini hatirlatmasi lazim.ya da sktr edin.boyle de guzel.
seyhmerat
rtuk tarafindan engellenmemesi icin kultur bakanligindan yayinlanmasinda sakincasi yoktur belgesi alinmis,gulsen’in kendisini apayri bir sekilde gosterdigi,uykudan kalktiktan sonra izlediginizden butun uykunuzu hemen dagitan sevilesi "gorsel" olay...
independence
bundan once cekmi$ oldugu iki klibinde de oldukca erotik ve tahrik edici olmayi ba$arabilmi$ken ba$likta bahsi gecen klibi ile feci bir geri adim atti.ustelik daha sexi olayim derken tamamen itici bir kadin oldu cikti kar$imiza.oysa turk erkeginin istedigi ciplaklik degil estetik erotizmdir.ne kadar cok yerimi acarsam o kadar fazla gundemde kalir o kadar cok kaset satarim du$uncesi ile cekilmi$ olan bu klip acik soylemek gerekirse midemi bulandirdi.oysa giydigi soylenilen ve fakat bence giyilmeyen o $effaf kiyafeti uzerine gecirmek yerine yandan yirtmacli mini bir etek ve ustten iki dugmesi acik basit bir beyaz gomlekle cok daha cekici cok daha estetik durabilirdi.sacmalami$.
p t n
gulsen adli ne idugu belirsiz kadindan iyice igrenmek bir yana, yanimda bir kiz arkadasim varken seyrettigim icin benim utandigim, ayrica bu kadinin kasedini aldigim icin kendime kufretmeme neden olan kadin. daha evvel sarkiyla alakasi olmayan sacma sapan erotik goruntulerinde top yapi bu kadin. tamam, baska insanlada erotik klip cekiyor, soyunuyor, ama ben ozellikle bu kadina uyuz oluyorum. ne yapiyim...
independence
rtuk tarafindan gayet guzel bir $ekilde yasaklanmi$ klip.artik ya yeni bir klip cekilecek ya da $arki sadece albumden yahut radyodan dinlenecek.yazik oldu yurdum abazasina.bir de gulsen $eysine tabi.$arkicisina.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol