sevgiliyle kavga etmek

tsigalko
cok talihsiz bir hadise en cok deger verdigin varligi istemeden uzmene yol acar. ama sevgilinde cok ustune gelirse bu is bi tokata bakar.
seyhmerat
eger ayrilik noktasina gelinmemisse edilen kavgadan sonra iki sevgilide cok uzulur ve birbirlerini nasil kirdiklarina inanamazlar..
esek sipasi
eger kavga sebebi sacmaysa iki tarafi da hayli uzer ama ortada sonuna kadar hakli olan bi taraf varsa o tarafin gonlu alinmalidir.hatali olan kisi hatasini kabul etmeli, bir daha tekrarlanmayacaginin sozunu vermeli ve de sevdiceginin dudagina bi opucuk kondurarak gonlunu almalidir.
ilean
diger insanlarla olan iliskileri de etkileyen olay.zira sevgiliyle kavga edince her gordugune catilacak,olayda hakli olup olmadigi danisilacak,ziyadesiyle kafa sisirilecektir.
sipsi
bugün bu konuyu iş yerinde irdeledik. irdeledik dediğim de sigara içiyorduk laf oraya geldi yani, yoksa hayata dair çıkarımlar falan yapacak kadar kafamız güzel değildi. aslında, neyse..

genel olarak hayata aynı pencereden baktığım bir kişi şunları söyledi: ’ben eğer sevgilimden ayrılmayacaksam asla kavga etmem. ben haklıyım o haklı yarışına da hiç girmem. bir şeyden dolayı kavga çıkmak üzereyse ona da açıkça bunu söylerim. birbirimizi gereksiz yere kırmayalım, ama istersen sen bağırıp çağırabilirsin derim. ayrılmayacağım adamla neden kavga edeyim ki sevişmek varken.’ dedi.

ya sonra ben bir düşündüm, haklı bence. süper bir bakış açısı. tabii bunu yapabilen insan sayısı üçü beşi geçmez ama olsun. bu kız var ya bu rahatlıkla, bu stressiz hayatla hepimizi gömer..
orqn
çok gereksiz bir eylemdir.

illa kavga etmek istiyorsanız gidin diğer insanlarla kavga edin. sevgilinizle sevişin. yok ben sevgilimle kavga edip diğer insanlarla sevişeceğim diyorsanız hiç bitmez zaten o kavgalar. yormayın kendinizi boşu boşuna. enerji tasarrufu diye bir şey var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol