tuvalet arızalidir

independence
tatil yorelerinde hemen her cafede yazan uyari yazisi.bir zamanlar oldukca du$unmu$tum bu insanlar deli mi neden hepsinin tuvaleti ayni anda bozuluyor da tamir ettirmiyorlar diye.meger i$in asli ba$kaymi$.sagdan soldan durmadan birileri gelip tuvaleti kullaniyormu$ ve pis birakarak cikiyorlarmi$.mekan sahipleri de sadece mu$terileri kullansin diye boyle bir cozum bulmu$lar.boyleymi$ i$te.
seyhmerat
genellikle barlarda gorulen yazidir,bunun sebebiyse bir gece oncesinden bazi kisilerin icki icmeyip bilmeyip hayvanlasmasi sonasi tuvalete topluca kusmalaridir,kim temizleyecek onlarin kustugunu mantigiyla tuvaleti kapali tutmak bahanesiyle kapisina yazarlar...he kusanlari yakalayinca onlarda ariza yaratirlar tabii o da isin ayri bir boyutu..
ilean
birinin bir kurek dolusu sicmasi sonucu temizlenemeyen tuvaletin kapisinda asili uyaridir.yok ben illa bakicam gercekten arizali miymis diyorsaniz bu goruntuye hazir olmak lazim.
darth sidious
tuvalet bozuktur gibi bir versiyonu da vardir bunun. tuvalet elektronik bir alet midir, nasil bozulur. tuvalet kullanilamayacak durumdadir yazisi daha caydirici olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol