goncalves da silva ailton

seyhmerat
besiktas eger bu oyuncuyu aldiysa turkiye ligi icin son derece guzel bir transfer yapmistir.ailton karakter olarak biraz jardel’e benzemektedir pek fazla kosmaz hatta gobegi vardir ancak oldurucu vuruslari cok saglamdir cerceveyi cok rahat gorur..
maliyeci
haftasonu oynanan besiktas-ankaragucu macindan sonra portekizce "puta la camiset,puta la mierda" yani "sicarim formasina,ulkeme geri donuyorum" ifadesini kullanmis topcu.transfer yaparken teknikten baska seylere de bakmak gerektigini ozetliyor bize.

http://www.pasfotomac.com.tr/bes102.html
seyhmerat
ocakbasindan cikmadigini dusunmeye basladigim futbolcu.zira her gecen hafta daha sismis vaziyette karsimiza cikiyor.sergen ogretmis ona ocakbasini,zaten almanyadan doneri biliyormus, burda kralini bulmus birakir mi.
maliyeci
hazirlik macinda 3 gol atan bu istenmeyen adam,basin tarafindan sisiriliyor yine.adam bitirici diyecek yok ama,bir macta ne de cabuk hafizamizi sifirlayip olumlu dusunebiliyoruz.korkarim bu lanet medyanin prim icin sergiledigi tutarsizliklar insanimizin dusunme yetilerinden bir seyler alip goturuyor.
tiryaki
bir gazetecinin’’türkiye’de geçirdiğin bir ay için neler diyebilirsin’’sorusuna’’hiç bu kadar uzun süreli golsüz kalmamıştım.babam da bana bu konuda çok kızıyor,brezilya’ya döndüğümde beni dövmesinden korkuyorum(hiç de espiri yapar gibi bir hali yoktu) ’’yanıtını veren mütevazi,mümtaz,kılıbık futbolcu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol