freddy adu

cremaster
geçen sezon chelsea ve manchester united’ın ilgilendiği ama transfer etmediği bu sezonsa ismi celtic’le anılan 18 yaşındaki amerikalı ortasaha futbolcusu.

avrupa’da futbol oynamak istediğini belirten adu; celtic gibi büyük bir kulübe karşı saygım var demiştir.celtic’e transferi olursa kendisini yakından takip etme şansına sahip olabileceğiz.o zaman göreceğiz bakalım gerçekten bir efsane mi yoksa koca bir balon mu.
maliyeci
ola ola benfica’ya transfer olmuş.madem bu kadar geleceği parlak bizim takımlar 3,5 verip niye almaz bu topçuyu? ya da bu adam fazla şişiriliyor. bekleyip görücez.
sinanhalac
under 20 fifa world cup 2007’de beklentilerin çok çok üstünde bir performans göstererek ne kadar yetenekli olduğunu biz maç izleyen (sadece gazetelerden ya da internet sitelerinden takip etmeyen gerçek futbol seyircileridir kastım) seyircilere ispatlamış kişidir. merak edene polonya maçını izlemesini tavsiye ederim.
freddy adu, 3 gol atarak yeterli mesajı bizlere göndermiştir sadece o maçta.

şimdi biraz da gerçekleri konuşalım, daha çok afedersiniz sik kadar bir adamsınız ve büyük takımlardan teklifler geliyor, büyük bir ihtimalle de rakamlar çok yüksek değil, oynaması ise nerede ise mucizelere bağlı. yukarıda allah var yetenekli çocuk ama bir zlatan ibrahimoviç ya da shevchenko olması şu yaşında imkansız. adu ne yapıyor en akıllı kararı vererek hem oynayabileceği hem de iyi para alabileceği bir yeri seçiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol