kutup ayısı

0 /
made in heaven
eksi elli dereceye kadar soguga dayanabilen,gozlerindeki zarimsi goz kapagi filtresi ile dogustan kar korlugune karsi onlemli,bir insanin kokusunu 20 km oteden alabilecek koku alma duyusuna sahip,dunyanin en saldirgan hayvani.nesli tukenme tehlikesiyle karsi karsiya olan hayvanlardan biridir ayrica.
independence
bu hayvanlar yemek bulmak icin degi$ik yontemlere ba$vururlar.genelde fok baligi du$kunu olsalar da beyaz balina gordukleri zaman da hayir demezler.buz tutmu$ su kutlelerinin uzerinde, suda ya$ayan memelilerin hava almaya cikmalarini saglayacak delikler acarlar ve gerekirse uzun saatler boyunca bu deliklerin ba$inda beklerler.ne zaman ki bir beyaz balina yahut turevi bir canli o delikten hava almak icin kafasini uzatirsa hic beklemeksizin saldirirlar.
greyfurt
fazla havaya girdigimizi düsündüren basliktir. makinadan sonra hala bilgi icerikli entry’ler, geyik icerikli entry’lere denk olamamistir.
sempanze pinkey in seks hayatı gibi entry’ler cogunluktadır. basarinin oldugu kadar basarisizliginda parcasi oldugumuzu unutmayalim.
nickten yana sansim yok
boz ayılardan daima bir adım önde görülür. şimdi bu beyaz ya millete sevimli geliyor. ama neticede o da bir ayıdır. hatta bu bedevi falan şey yapıyor o kadar terbiyesiz. boz ayıdan duydunuz mu hiç öyle bir şey? hayır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol