süper butonu

seyhmerat
her defasinda degisik super entryleri yayinlayan tahminen yeni gelecek yazarlara rehber olmasi amaciyla yapilmis guzel atraksiyon..
imgoindeeperunderground
tikladikca "hey yarabbim, buna muhtesem oyu veren kim acaba" diye dusunmeme sebep olmus buton. hani herhangi bir zeka kipirtisi tasimayan ya da sarki sozu yazilip birakilmis entrylere muhtesem oyu vermek mevzunun icerigini kavrayamamis olmak anlamina gelmiyor mu? yazim hatasi olan entryler de var bu muhtesem oyu alan entryler icerisinde, iyi oluyor aslinda, yakalayip siliyoruz boylece.. ama independence basligina yazilmis olan "god is a dj" entrysine muhtesem oyu vermek gercekten enteresan. bi kere entry ile baslik arasinda bi baglanti yok, independence god degil jedi, dj de degil, o zaman o neden orada onu bize sormak lazim tabi. ama hadi gozumuzden kacti, duruyor, buna oy vermek hangi akla hizmet?

nick nicki nickince
sadece muhte$em oyu alan entrylerin yayinlanmadigi buton. $ahsen ben, $u anda sozlugun en sevilmeyen ikinci entrysi olan ermeni soykirimiyla ilgili du$uncelerimi en az 3 kez gordum bu butona basinca.
sanirim jedi’nin bir el atmasi gerekecek. atsin da gelsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol