ideal kadın

reddy
guzel vucut,kultur,tahsil,sosyal,sadece gerektigi kadar kiskanc,guleryuzlu,basagrisi mazeretlerinden uzak,genellikle de kocasina uyumlu olmasi durumunda ideale bayaa yaklasmis olacaktir bir kadin.
ithilquessir
ayni yatak cografyasinda gun boyunca uzerinizde ziplayan her seyden kurtulup uyuyabiliyorsaniz, ve geceliyin uyandiginizda sizi izliyor bir halde bulursaniz, ve sabah uyandiginizda gecen geceniz hayatinizin en dinlendiginiz gecesiyse...

bir isi uyumudur ideallik. kokudan, taddan alir tabanini. huzurun, yasamin, mucadelenin ve sevginin mabedidir o zaman o.
stiger
şahsın idealine uyan kadın manasına gelir, bazısı zeki sever, kendisinin yerine düşünsün de her işi kendine bırakmasın diye, bazısı için ideal sadece sextir, ideal kadın yatakta iyi olan kadındır.. bazıları da aptal sever ki bu konuda yaran konuşma şu şekilde gelişir:

(ilk buluşmada kızın cep telefonu çalmaktadır ve kız çantasında bir türlü bulamamaktadır telefonunu, bu esnada çocuğa dönüp)

-acaba evde mi unuttum telefonumu selim ya?
-sen tam benim aradığım kadınsın burcu!
tokalon
çiftlerin birbirlerini metalaştırmasını meşrulaştıran,modern dünyanın safsatalarından bir isim tamlamasıdır.
orqn
uzun süre kimdir-nedir bu ideal kadın diye düşündüm ve sonunda 4 sorudan oluşan şu mini testi hazırladım. karşınızda duran kadına bu testi uygulayarak onun ideal kadın olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz.

soru 1-) bu kadın, hep kadın mıydı?

atomun parçalanması, marsta su bulunması, koyunların kopyalanması derken teknoloji aldı başını gitti. tıp konusunda da üstün gelişmeler yaşandığını inkar edemeyiz. artık cinsiyet, gömlek gibi bir şey; değiştirmek birkaç dakika alıyor. her ne kadar tıp dünyasındaki bu ilerlemeyi takdir etsem de, henüz özel hayatıma sokmak istemiyorum. ideal kadın; hiçbir ekleme-çıkarma sonrası değil, yaradılış itibariyle kadın olmalıdır. bu husus önemli.

soru 2-) nefes alıyor mu?

tabii ki sığ bir şekilde ’ nefes alsın yeter ’ mantığıyla yaklaşmıyorum olaya, böyle bir şeyi beklemeyin benden. ben olaya daha bilimsel bakarım. bu soru bir anlamda karşımızdaki insanın sağlığı hakkında da bilgi verdiği için son derece gerekli. ideal kadın diye tabir ettiğimiz üstün varlık; deniz seviyesinde, 1 atm basınç ve 22.4 santigrat derece altında, hiçbir teknik destek almadan, kendi imkanlarıyla solunumunu gerçekleştirebilmeli ki biz onun ideal kadın olduğuna inanalım.

soru 3-) amerikanın başkenti niıyork mu, nevyork mu?

üçüncü soru testimizin genel kültür sorusu. e haliyle de bizim için oldukça önemli. karşınızdaki kadın bu soruya nevyork cevabını veriyorsa, onu kendi ekseni etrafında 180 derece döndürüp tekmeyle yanınızdan uzaklaştırın. yok eğer washington cevabını veriyorsa, bu sefer de siz bulunduğunuz konumu 180 derece değiştirip olay yerinden koşarak uzaklaşın. bu soru için optimum cevap niıyork’ tur. kadının az akıllısından da fazla akıllısından da korkacaksın. ortası her zaman makbuldür.

soru 4-) börek yapabiliyor mu?

bu aslında testimizin joker sorusu. eğer cevap hayırsa, önceki soruların cavaplarına bakmaksızın üzülerek o kadına veda ediyoruz. cevap evetse, yine önceki soruların cevaplarına bakmaksızın o kadını kucaklıyoruz, öpüyoruz, kokluyoruz. ilk üç sorunun bir önemi yok. onlar ortamı yumuşatmak için sorduğumuz gelişigüzel şeylerdi.

zaten her şeyin birbirine karıştığı şu günlerde gerekli gereksiz bir sürü beklentiyle hayatımızı zorlaştırmanın anlamı yok. 21. yy’ da bir kadın börek yapabiliyorsa, o kadın ideal kadındır.
civeng
dünya çapındaki beğenilere bakılırsa, şöyle bir sonuç çıkıyor ;

http://i.tmgrup.com.tr/tk/galeri/turkiye/tik-rekoru-kiran-fotograflar/ideal_d.jpg?98

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol