cep telefonuyla vesikalik cektirmek

xray
once bos bir beyaz duvar yada -renk onemli degil, ben beyaz kullandim- bi sekil arkaniz da siritmadan fon olabilecek her hangi bi yer bulunur... telefon arkadasa verilir... ve cekilir... arada hayat kurtarir... cikis almakda artik cok kolay ve daha ucuz... komik ama gercek... teknoloji sen nelere kadirsin...
seyhmerat
yakin zamanda telefonlara boyle bir ozellik kesin getirilir.sadece surat cekilip fotomontaj vari bir sekilde beyaz gomlek ve kravat telefonun kendisi ekleyebilir.yakinda hizla ilerleyen teknoloji bunada imkan yaratacaktir,her ne kadar fotografcilari sarsacak bir sey olsada..
reddy
yakin gelecekte rotuslu vesikalik ceken nokia bilmemkac10 veya samsung d bilmemkacyuz cikarsa sasirmamaliyiz,gercekten ani zamanlarda ihtiyac duyuluyo bu vesikalik meretine.
karpuzz
okula kayıt için 12 vesikalık istendi. elimde sadece lisede yıllık için çektirdiğim hayatımda yaptığım en salakça şey olan zümrüt denen ebleh şeyin asortik pozları var.bunu versem olur mu dedim, otomosyondakiler ziyadesiyle güldüler. neden sonra aradan 15 dakka geçti, benle tekrar konusmaya karar verdiler. ’’dalga mı geçiyorsun sen?’’ dedikten sonra, ’’son 20 dakka, bugun kaydın son günü yoksa seneye gel kayıt ol oss ye bi daha gir.’’ dediler. bir yer bulmak önce saçını taramak sonra basını hafif sağa, çeneni hafif sola yukarı, alt dudak sabit diye fotografcının direktiflerine katlanmak da cabası. ölsem yetiştiremem. oracıkta gözlerinin içine baka baka telefonu sağ elimle yüz hizama tuttuğum gibi duvara yaslanıp çektim yüzümü, sonra ordan ara kablo ile pc’ye ve ordan da fotokopicide fotoğraf baskı ile çıkış, makasla kesiş, son 3 dakka ve bütün belgeler tam. yaptım mı yaptım. ama sonra ne oldu? yıllarca o okula kaydolduğum güne lanet ettim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol