sözlükte gececi gündüzcu ayrımı

independence
uzun zamandir anladigim kadaril ile sozluge gundur login olan ki$iler belli bir zaman sonra yazmayi ve okumayi unutuyorlar.sozlugun gune$ dogduktan sonra yaymaya ba$ladigi bir virusten olsa gerek bu durum.gece yazilanlarin yarisi kadar bile olsa sabahtan ak$ama kadar yazilmami$ oluyor sozlukte ne hikmetse.kullanici i$ yerinden login olmu$tur, ba$inda patron vardir ve yazmaya zamani yoktur anlarim.ama yazmaya zamani olmayan insanin okumaya zamani olmasini, hatta hatta okuyacak bir $eyler aramaya hakki oldugunu du$unmesini anlayamiyorum.madem sozluge katkin olmayacak, sadece okumak istiyorum ben diyorsun, o zaman neden uye oluyorsun bizi de ugra$tiriyorsun demezler mi adama.derler.ben demiyorum ama ba$ka yerde derler.ben boyle $eyler demek yerine direk bilgi sozluk airlines ile ha$ir ne$ir ediyorum kendilerini toz kaldirmadan.polemige gerek yok.
seyhmerat
gececi yazarlarin son derece guzel bir sekilde her entryyi doldurmasi ve sozlugu eglenceli kilmasinin tam tersine gunduz giren yazarlarda genelde trene bakma hadisesi gerceklesmektedir..
sak
hic bir zaman yapilmamasi gereken ayrim lakin herkes kardestir burada, hepimiz kardesiz bu ayrim ne diye demezler mi adama? ama gececilerin ustunlugu de acik bir sekilde ortadadir.
independence
geceleri azicik ki$i ile saatte 1 sayfa ba$lik yazilirken gunduzleri 4/5 saatte 1 sayfa ba$lik yazilmasi dogal bir ayrim yaratmaktadir.$u $ekilde ozetleyebiliriz durumu.

$u anda saat 02:47 ve bu ba$likla beraber 3 sayfa ba$lik acilmi$ oluyor.kisacasi 3 saatte 3 sayfa ba$lik.peki gunu kac sayfa ba$likla kapatiyoruz? ortalama 6 sayfa ba$likla.o zaman $u $ekilde bir sonuc cikiyor ortaya.gece 3 e degin 3 sayfa ba$lik ve kalan 21 saatte de 3 sayfa ba$lik.hadi buyurun burdan yakin bakalim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol