lokman ayva

p t n
akp istanbul milletvekili. 66 dogumlu ve bogazici isletme mezunu. iktidarda sevdigim bir iki milletvekilinden biri. farki ise ozurlu olmasi ve asil gorevi olan kendine oy verenleri temsil etmeyi en iyi seviyede yapmasi. ozurluler yasasini cikartmaya direnince cikip kursuye yuruyen, akpli milletvekillerine bagira cagira hesap soran, rte’ye kafa tutan, cok dogru ve duzgun bir adam. bugun ntv’ye sorun programinda gordugum kadariyla cok olumlu bir yasa cikarmis. tum ozurlulere ornek olacak bir sahsiyet. biraz da ozursuzler ornek alsa memleketimiz dunyanin en guzel yeri olur.
mouscronoise
bir gün”
- lokman ayva ve birkaç arkadaşı 4-5 katlı bir apartmanda merdivenlerden iniyorlarmış. bir ara lokman herkesin durduğunu hissetmiş. kimse inmiyor. ‘ne oldu’ demiş arkadaşlarına, ‘niye durdunuz?’
demişler ki:
- elektrikler kesildi.
lokman ayva ise “dert etmeyin” demiş:
- girin koluma, sizi indireyim!

independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
lokman ayva istanbul
lokman ayva, 1 haziran 1966’da konya başköy’de doğdu. babasının adı lütfü, annesinin adı havva’dır. işletmeci; boğaziçi üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümü’nü bitirdi. yüksek lisansını boğaziçi üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü’nde tamamladı. beyazay derneği genel başkanı, fiziksel engelliler vakfı yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. türkiye körler federasyonu genel kurul üyesi oldu. özel eğitime muhtaç çocuklar koruma derneği, fiziksel engelliler vakfı ve istinye rotary kulübü hizmet ödülleri’ni aldı. istanbul özürlüler merkezi genel koordinatörlük görevini yürüttü. 22. dönem istanbul milletvekili. çok iyi düzeyde ingilizce ve orta düzeyde arapça bilen ayva, evli ve 2 çocuk babasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol