osmangazi üniversitesi

sak
sayisal agirlikli bolumleri anadolu universitesi’ne gore cok daha iyi olan fakat eskisehir disinda yasayanlar tarafindan fazla bilinmeyen universite.
hobaa
icinde hastanesi var bir de hos bir restorant bar tarzi bir yeri,halen insaat halinde kampus ve cok sikici,tavsan daga kuser dagin haberi olmaz orada.bom bos.
nick bulamadym
osmangazi universitesinde okuyorum dedigimde ’aaa bursa’da misin sen?’ diye bi tepkiyle karsilastim ve dumur oldum.. kimse bilmiyo mu bu okulu yaa!?
swastika
eskisehir’in ikinci universitesi’dir. her ne kadar anadolu universitesinin adi altinda ezilse de basarili pek cok bolumu vardir.bkz:elektrik-elektronik muhendisligi, tip fakultesi gibi.
guz
kazandığımı öğrendiğimde - ne nasıl yani ben o kadar az puan almam die yazmıştım eyvah dediğimi hatırladığım biricik okulum.şimdi baktığımda ise iyiki o kadar az puan almışımda böle bi okulda (bu cumlede bölümümünde büyük etkisi var)okumuşum ben varya ben başka bi yerde okuyamazdım dediğim. küçük te olsa, parça parça bisürü kampüsü de olsa (ki bence içlerinde en sıcağı en güzeli bademliktir)bitanecik okulumdur hayatımın en güzel günlerinin yanında en sıkıntılılarınıda geçirdiğim yerdir.severim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol