toplamda en çok oy kullanan üyelerimiz

independence
istatistikler bolumunde yer alan ve utana sikila baktigim bolum.onca emege kar$ilik yazarlarimizin sadece 3 saniye surecek bir i$lemi yapmamalarini takdirle kar$iliyorum!
seyhmerat
"burda oy veremiyorsun,sandik basinda nasil vericeksin kardesim!!" demezlermi acaba diye dusunduren olay..zira cok guzel bir uygulama olmasina ragmen cok az kullanilmis..
independence
ciddi anlamda bakmaya utandigim, baktigim zaman inanilmaz sinirlendigim ve bir o kadar da utandigim istatistikler bolumu.hayir bir entryi okumaya ayirdiginiz zamanin %5ini bile ayirsaniz bu i$i cozumleriz ama onu da yapmiyorsunuz ki arkada$.insanin aklina felaket bir du$unce geliyor boyle bir durumda.sozlukte entryler okunmuyor!
maliyeci
hakkaten bakildiginda insanin sinirlerini kaldiran bolum.oy kullanmak kadar eglenceli ve ozverili bir davrani$i niye gercekle$tirmiyoruz sozluk olarak anlayabilmi$ degilim.
maliyeci
kendime seyhmerat ve diger listedekiler di$inda yeni rakipler aradigim sozluk uygulamasi.insanlar oy hakki icin,demokrasi icin ne kanlar doktu,neler feda etti,biz ise bir butona tiklamaktan aciziz,kotuyse kotu berbata abanin gitsin,guzelin de hakkini verin,yeter ki oy verin.
delirtmeyinlanbeni
gerçekten insanın canını sıkan istatistikler bölümü. bir entrynin iyi veya kötü olduğunu düşünmüyor olabilirsin ama "okudum" anlamında eh işteye de tıklayamıyor musun arkadaş? bu bu kadar mı zor bir şey yani?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol