sasa ilic

0 /
made in heaven
sevgili ozhan baskanimizin galatasaray’imiza kazandirdigi yeni bir yildiz!istatistiklerine bakilirsa golcu bir futbolcu oldugu anlasiliyor ancak sirbistan liginin kalitesi tartisilir elbette.zira bir sezon kiralik oynadigi celta vigo’da 13 macta sadece 1 gol atabilmis.adami izlemeden elestirip umitsizlige kapilmak istemiyorum ama iyice tiksinti geldi bu galatasaray yonetiminden bana..
seyhmerat
ozhan canaydin yonetiminin en son bomba transferi.ben sahsen bu sezonda petre ve bratu ayarinda yildizlar bize yeter diyordum,ancak baskanimiz kendini asti ve dunyanin en iyi 10 numaralarindan birini(!) getirdi galatasarayimiza..sasa ilic,bu adami ne real madrid’ler,ne chelsea’ler istedide sagolsun bizi tercih etti..
made in heaven
ilk lig macinda konyaspor karsisinda takima galibiyeti getiren iki gole imzasini atarak taraftarlar arasinda umit ruzgarlari esmesini saglamis futbolcu.
seyhmerat
daha once kendisi hakkinda yazdigim entryden dolayi beni dumura ugratmis olan futbolcudur,kendisinden ozur dilemeyi borc bilmekteyim..hem mukemmel presle aralara girebiliyor hemde mukemmel paslasabiliyor gercektende cok saglam bir transfer...
darth sidious
adi : sasa
soyadi: ilic
forma numarasi: 22
oynadigi mevki: orta saha
dogum tarihi: 30.12.1977
dogum yeri:
oynadigi takimlar: partizan belgrad
geldigi takim: partizan belgrad
giris yili:
boyu: 1.78 m
kilosu: 72 kg
seyhmerat
hayatimda gordugum topsuz futbolu en iyi bilen futbolculardan birisi,top ayagindaykende acaip paslar atmakta,devamini beklemekteyiz kendisinden.
seyhmerat
galatasaray’da bir çok ayrımcılık yapan futbolcu tarafından pas verilmediği açıkça ortada olan çok sevdiğim, izlemekten keyif aldığım oyuncu. sadece yabancı olduğu için parası ödendiği ve sırp olduğu için bu ayrımcılık yapılıyorsa o takımın vay haline! sasa iliç’i izlemek benim için her zaman büyük bir keyif oldu ve olacak da sezon sonuna kadar çünkü kendisi yollanacak gibi maalesef. hayatımda tek pası bu kadar mükemmel yapan bir futbolcu daha görmedim.
seyhmerat
bugun itibariyle galatasaray 3-2 yendiği samsunspor maçında sonradan oyuna girerek hem ne kadar önemli bir hucumcu olduğunu gösterdi hem de attığı golle kendisini eleştirenlere iyi bir cevap verdi. keyif verir efendim bu adamın futbolu.
kratos
anlayamadigim bir oyuncu. özellikle canli izlenen maclardabakiyorum sahada hicbir yerde yok. televizyondan izleniyorsa hele mac, adi bile gecmiyor. kale önünde topun sekecegi yere dogru iki pozisyon önceden agir agir hareketlenmeye basliyor. bir bakmissin adini duymadan skor tabelasina sasa ilic yazdirmis. sanki pres yapmiyor gibi ama yanindaki adama pas atamiyorlar. bir anda duvar pasiyle kalecinin karsisinda buluyor kendini ki en iyi yaptigi islerden biri. pek hizli da degil, süretle katetmiyor kanatlardan iceri. gps’le konumlandirmis tüm oyuncularin yerlerini sanki onunla cikmis maca. daha top ona gelmeden ne yapacagini, sonrasinda ne olacagini biliyor. aklindan gecen sey sürekli ileri gitmek. top ona gelince hizla pasini atiyor tekrar kayboluyor. spektaküler calim yetenegi yok sert isabetli sutlarda pek atmiyor ama sahada bunlarin gerektigi bir alanda isini cok iyi yapiyor. nispeten yetersiz fizik gücünden dolayi defansif getiri beklenmemesi gereken bir ortasaha. bu adamin tam yeri iki forvetin arkasi. bu mevkide cok gol atti/attirdi. futbolun oyun kurallarini cok iyi bilen bir oyuncu. galatasaray elinde tutar da göndermezse gelecek sezon takimi da daha iyi tanimasiyle beraber asmis bir futbolcu seyredebiliriz.
sergey
ilk geldigi gunden beri klasindan suphe duymadigim,geldigi ilk sezonunda bir orta saha oyuncusu icin fazla bile sayilabilecek kadar gole imza atan,gol yollarinda nerede duracagini cok iyi bilen,attigi ara paslarla arkadaslarini pozisyonlara sokan,ozellikle bu sezon takima daha da alismasiyla cok seyler bekledigim,sezona firtina gibi baslayan futbolcudur.
mad
kayseri erciyes maçında takımının eksik oynamasına neden olan gereksiz futbolcu..evet gereksiz..eğer bi profesyonel olsaydı bu kritik dönemeçte o salakça hatayı yapmazdı.bir çok kişinin başının üstünde yeri olmasına rağmen onun gibi birçok futbolcu olduğunun ve takıma bi katkı sağlamadığını düşündüğüm futbolcu.

(bkz: futbolcu derken)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol