tabakta kalan son yiyecek

made in heaven
birden fazla kisinin bulundugu ortamlarda buyuk bir psikolojik sorun yaratir bu son yiyecek.biskuvi reklamlarina da konu olmuslugu vardir.zira kalan son yiyecek (midye,kestane,kofte akliniza gelen herhangi birsey olabilir) herkesin "ulan yesem ayip olur mu?,hasktr ya x’te cok sever ona mi biraksam?" vb dusuncelerle sohbetten uzaklasip derin dusuncelere dalmasina neden olur.kimse catali,yada eli uzatmaya cesaret edemez,herkes birbirine "sunu bitirsene yaa" falan der formaliteden.basli basina sikintidir kisacasi.
olu beden
annelerin cocuklarina yemezsen arkandan aglar dedigi,cocugun da dayanamayip yedigi son parca. dupeduz cocugu kandirir anneler.
pixie
babaannemin "utanma payi" olarak adlandirdigi ve son parcayi yiyenin otomatikman utanmaz sayilacagi durum. o son parcayi yemek kimsenin haddine dusmemistir. kimse elini uzatmaz dahi.

e peki o zaman, "sondan 1 onceki parca" son parca olmuyor mu diye birkac kere dusunmeye kalkmissam da sonuc gercegi degistirmeyecektir. babaanem parcayi kedilere atmak uzere ayaklanmistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol