can kırıkları albümünu satın alalim kampanyası

independence
sebnem ferah`in henuz dun piyasaya cikmi$ olan son albumu can kiriklari`ni mp3lerden dinlemek yerine satin almayi oneren bir kampanyadir.tamamen benim sacma sapan fikirlerimden turemi$tir.du$unce $udur ki;
gunumuzde $ebnem ferah kadar kaliteli, skandallarla anilmayan, promosyonu olmaksizin albumunun cikacagi gunu insanlarin ezbere bildigi ve bekledigi "sanatci" sayisi parmaklarla sayilabilecek kadar azdir.bu tur insanlarin uretkenliklerine bir nebze katkida bulunabilmek ve haklarini alabilmeleri adina minicik de olsa bir adim atabilmek icin bu kampanyaya kendi bunyemizde katilarak kumsala bir kum tanesi de biz birakmi$ olalim.cogunuza happynisantasi com turunde bir siteye sahip olan bir ki$i tarafindan boyle bir onerinin ortaya atilmasi cok salakca gelebilir.belki de oyledir bilemiyorum.ama benim fikrim budur ve ben bu fikrimin sonuna kadar arkasindayim.dileyen katilir dilemeyen katilmaz.hic de derdim degil valla.sur arabayi josephine..gidiyoruz!
expert3
jedi ile ayni seyleri dusunuyorum. sebnem ferah bize boyle muhtesem anlar yasatacak bir album hazirlamak icin 2 yil gece ve gunduz calisip sadece ve sadece 10 ytl nin 1 veya en fazla 2 ytl sini kazanacak. eger mp3 veya korsan cd alirsak bundan buyuk darbe yiyecek ve belkide bize boylesi muhtesem anlari tattirmiyacak bir daha. bu nedenle lutfen korsana hayir.benim gibi sagnak yagmur altynda albumunu aryyorsanyz ve bazy arkadaslarynyzyn " bende cd si var cekeyim sana" ya da " internetden indiririz bosver para verme" gibi soylemlerine kulak asmayyn. hatta sebnem ferah seven arkadaslarynyza cd sini hediye edin. ne kadar cok satarsa sebnem de o kadar cok kazanyr. bu kampanya ya katylyn lutfen.
carpediem
can kirikilari sadece bir semboldur burda kanimca. sebnem ferah gibi para kazanmak icin degil de "muzik" yapmak ve bunu sevenleriyle paylasmak icin bu isi yapan insanlari ilerleyen yillarda da dinleyebilmek icin yapmamiz gereken birseydir albumlerini satin almak. zaten onlar mp3lerden dinlemeyin, albumumu alin demezler.
en azindan albume 3 tane dandik sarki koyup bir de cok bisey yapmis gibi dunyanin parasini istemiyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol