yancı

p t n
her turlu aktivitede otlanma psikolojisini guden kimsedir. kahvede masanin koselerine oturan, yedigi ictigini adisyona ekleyip masa hesabina gomen, sigaraya para vermeyip arkadaslarindan icen, kantinde birisi birsey almaya giderse bana da sunu alsana diyen, en cok yancilik yaptigi kisi sozgelimi hastaysa psikolojik olarak bende kotuyum diyen, hatta son noktada arkadasi bir kizdan hoslaniyorsa bu da gidip o kizin arkadasina yazan, yani kizda dahi yancilik yapan kimselerdir.
seyhmerat
ozellikle okey oynanan masalarda tureyen tiplerdir,kendileri oynatilmadiklari icin icgudusel olarak bari izlemelerinin bir anlami olsun diye,ortaya hesaba yancilarda dahil dimi diyerekten atlarlar.bunlar aslinda hem yanci olduklarini hemde oluculuk yaptiklarini kabul ederler..
made in heaven
hele bazi yanci tipleri vardirki insani insanliktan cikariverir..her turlu ortamda baskalarinin sirtindan(cebinde parasi oldugu halde)gecinmeyi marifet sayarak aliskanlik haline getirmis bu insanlar kendisine maddiyatla ilgili ufacik bir sey soylediginizde "bana parayla konusma kardesim" falan triplerine girerler.ulan sktir git hic konusmayalim seninle en guzeli o olur demek lazimdir boylelerine.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol