misafir çocuğu

made in heaven
evden cikmadiginiz bir aksamda geliveren misafirin anneniz tarafindan :"hadi sen burda abiyle-ablayla otur oyna guzel guzel..."diyerek odaniza saliverdigi cocugudur.bunlarin en tehlikeli olanlari 7-11 yas arasi olanlaridir,sorduklari sacma sapan sorular ve sagi solu kurcalamalari nedeniyle insani delirtmeye son derece elverisli yapilari vardir.
su
misafirlige gidildiginde annelerin cocuklarini kaynasmasi icin bir arada biraktiklarinda,oyun oynarlarken hain kayanin pipisini gostermesi sonucu "anne kaya yilan besliooo!!" diyen kiz misafir cocugu ornekleri de vardir.
seyhmerat
birde bunlarin ufacik yasta bilgisayari az cok ogrenmisi vardir.bilgisayar basindayken bir turlu rahat vermezler,en son kafaya dank edilir ya bilgisayar kapatilir yada cocuga oyle bir kizilirki bir daha misafirlige geldigi gorulmez zaten..
reddy
onyargili olmamak gerekir o ayri bi konu da be kardesim bir tur bu kadar mi istisnasiz bela olur basa?car car car gelir konusurlar etrafi kurcalamalari her biseye atlamalari yetmezmis gibi,hayir ben de zamaninda misafir cocugu oldum ordan biliyorum.olmayan yoktur herhal?
ithilquessir
dovulemeyen cocuklardir. bir de isin kotusu ne kadar simariklik yapilirsa yapilsin ne annesinin nede evin buyuk oglunun milletin icinde agizina bir tane carpamayacaginin farkinda olan bir bireydir.

bunlara koridorda celme takarak, ayakkabilarina su doldurarak, dolabinizda ceset sakladiginizi soyleyerek etrafinizdan uzaklastirabilirsiniz, ama o zaman da cigliklari size rahat vermeyecektir.
independence
agzina bile sicilabilen cocuklardir.onemli olan "hadi siz gidin berkecanin odasinda oynayin yavrucum" $eklinde kandirildiktan sonra ev buyugunun solugu berkecan’in odasinda almasidir.
nopanic
tenhada sıkıştırılması gereken,es kaza annesi gelirse de seviyormuş süsü verilmesi gereken kımıl zararlıları.
kucuk kurbaga
odanıza gırmek ıcın savasan, mısafır gıdene dek kırk takla atmanıza neden olan yaratıklar..
tabi bunun tatlı, seker,kendı halınde sevdıren ses cıkarmayan versıyonları da var ama ne yazık kı az ..
hem de cook az..
hergele
evinize misafir olarak buyur ettiğiniz yetişkinlerin çocuklarıdır.bu çocuklar annenin "yavrum hadi sen abinle git o sana oyuncak verecek" cümlesiyle başınıza kalır.çocuklar uslu tiplerse sorun yoktur açarsın bilgisayarda bi oyun oynar ama şımarık fırlama bir tipse vay halin(m)e.bir süre sonra bu cocuklar oda dan çıkarılmaya çalışılsada o sırada anne elinde tabaklarlar "bakın size kek getirdim" "abisi sen yedir o küçük olana" bu sözler karşısında çarersiz kalırsınız defansa çekilmek zorunda olan takım gibi.bazı sinirli bunyeler bes kardeşi ile çocugu tanıstırıp, ancak atılan tokatın biraz sert olması ve tokat sonrası "anneme şimdi gidiyorum senin sülaleni siktirmezsem de adam degilim" şeklindeki durumlarla karşı karşıya kalmanız imkansız değildir.
offf be
genelde annelerin misafirliğe gelen arkadaşlarının çocuklarıdır. bilgisayar başına oturtulup oynamayı beceremeyeceği bir oyun açıldıktan sonra bakalım oynayabilecek misin, falanca çok iyi oynuyor diye gaz verilerek baş edilen çeşitleri vardır. kiminin eline de kitap defter verilerek yazı yazması, resimlere bakması sağlanabilir. işi bilmek gerekir. baş edilmeyen cinslerin anneleriyle annenin görüşmesini engelleyerek baş edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol