hızma

elenktrinkalamadimsenden
burna takilan kupe.genelde delik olur ama bazi kizlarimiz gecmelide kullanir.burnun yapisindan cok tipin kaldirip kaldiramamasiyla alakali bir durum.ben yakismayan birini gormedim.guzel bi taki fakat is hayatinda pek yeri yok.cikarincada bazi kisilerde delik izi kalabiliyor
seyhmerat
cikarilinca olusan delikte burundan nefes alinca acaba hava kacmasi oluyormu diye surekli merak etmisimdir,ama hic cesaret edipte hizmasi olan bir kiza soramadim abeci bir soru olur diyerekten...
karpuzz
sağlıklı olanı iğne ile deldirilenidir. o bölge hiç ıslak bırakılmamalı ve her banyodan sonra fön makinası, havlu vs ile kurutulmalıdır. tavsiye edilen havludur aksi takdirde bir müddet sonra yüzünüzde 3. dereceden yanık oluşabilir.
goetica
iğne ile deldirildiğinde o an fazlasıyla acıyan fakat daha sonrasında ağrı sızı yapmayan,makinayla delindiğinde sonrasında daha fazla acıyan,ama iğne ile deldirirken gözünüzü kapamadığınız takdirde bayılabileceğiniz şey.zira kocaman bir iğne çatırt diye ustten buruna giriyor alt taraftan çıkıyor.pek zevkli değil yani.
karpuzz
burna takıldıktan sonra poz verme figürlerini değiştiren takı. hangi tarafa takıldıysa tam fotoğraf çekilme anında etrafınızdakilerle yanyana dizilmiş sırıtırken küçük bir an için hiç çaktırmadan baş hızmanın olmadığı tarafa ve hafif de arkaya doğru sessizce çekilir, yandan bir bakış ve resim çekilir. tabi bu durum ilk günler için geçerlidir. bir müddet sonra varlığı unutulduğu için eski figürler canlanır.
freagl dreams
hatunları cazip kılan bir aparat olduğuna inanılsa da erkeklere de çok yakıştığı gözlemlenmiştir. edinilmeli bir şekilde ve türkiye değişmeli halhal hızma küpe erkeğede yakışmalıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol