saray muhallebicisi

carpediem
istiklal caddesi uzerinde bulunan, hangi gun giderseniz gidin masa bulmakta zorlanacaginiz restorant. orda o tum ihtisamiyla sizi aydinlatan avizenin altinda bir guzel karninizi doyurup, ustune de bir tatli yemek gibisi yoktur. ne cok ucuz, ne cok pahalidir. verdiginiz paraya sonuna kadar deger.

yalniz kadikoy saray muhallebicisiyle karistirilmamali. iki lokantada da yemek yerseniz hem yemeklerdeki ve tatlilardaki hem de servisteki farklari acik bir sekilde gorebilirsiniz zaten.
airway bill
istiklal caddesine her gidildiğinde mutlaka uğranılan, tavuklu pilav ve kazandibi yenilen, garsonları biraz tuhaf ve ukala olan, boş yer bulmak zor olduğu için bazen sıra beklenebilen güzel mekan.
angelus
arada bir de olsa gidilmemesi gereken bir mekandır. o incelikten yoksun garsonların özel olarak yetiştirildiğini düşünmeye başladım artık. ama bir de kalabalık ki sormayın gitsin.
independence
bak $imdi $obiyetini yiyorum oranin, diyebilirim ki sen de ye. evet ancak bu kadarini diyebilirim valla, daha otesi gelmedi icimden ama cidden guzelmi$. hani sutlu tatlilar haric cok da tatli sevmeyen bir insan evladi olarak 1,5 dilim yiyebildim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol