eski sevgililerinizin kanka olması

independence
vucudundaki tum gozeneklerin sayisini dahi ezbere bildiginiz bir insanla yuzyuze bakip yeni sevgililerinizi tani$tiracaginiz ve hatta "bak artik benim vucudumdaki gozenekleri sayan ki$i ile seni tani$tirim" der gibi bir hava yaratilmasi muhtemel durum.mide spazmlari ile sonuclanabilir.
made in heaven
tarik akan’in gulsen bubikoglu ile basrolde oynadigi suan adini hatirlayamadigim bir filmde bu olay cok guzel bicimde islenmistir.filmin ismi ah kalbim olabilir emin degilim.
xray
olmaz denemez ama olmasa iyi olur denebilir... kafa karistirici, iki arada bir dere birakici bir durumdur...sayet o biten iliskiden sonra yeni sevgiliniz olmussa, ve siz eski sevgilinizle kanka modunda takiliyorsaniz, bu kankaliktan dolayi yeni sevgilinizle olan iliskinizde bir cok problem yasamaniz olasiligi kuvvetlidir... keza karsi taraf icin de gecerlidir... hem gercekten sevmisseniz nasil o baskasinin elini tutmusken yada hayatinda baskasi var ken kayitsiz kalarak dinleye bilirsiniz, derdine derman olabilirsiniz, turlu akillar verip geyik cevirebilirsiniz, aglarken nasil teselli edersiniz yada guldurmek icin turlu sacmaliklar yaparsiniz... hadi hic olmadi nasil sevgilinizi ona anlatir, ondan yardim istersiniz... kanka olmak, dost olmak demektir... soyledigim gibi olamaz denemez ama olmasa cok daha hayirli olur... hem siz onunla sonrandan dost kalmaka icin mi bi iliski yasadiniz, asik oldunuz bi seyler paylastiniz... hayatiniz da sayilida olsa dostlariniz vardir ve eski sevgiliyle kanka olmak en azindan, kankalariniza dostlariniza yapacaginiz ufak da olsa bir haksizliktir...
bok bocegi
büyük bir olasılıkla her biri beni çok daha sevdi, benimle daha çok şey yaşadı gazıyla hareket edip üste çıkmak için eski sevgilinin arkasından yalan yanlış şeyler anlatacaktır.. eğer eski sevgili dişi ise konunun genel olarak yatak maceraları, erkekse aldığı hediyeler ve yaptığı romantik sürprizler olması muhtemeldir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol