mezmerize

angelus
tracklisti;

1. soldier side -- intro
2. b.y.o.b.
3. revenga
4. cigaro
5. radio/video
6. this cocaine makes me feel like i’m on this song
7. violent pornography
8. question
9. sad statue
10. old school hollywood
11. lost in hollywood. seklinde olan soad albumu
elenktrinkalamadimsenden
angelus tan aldigim referans dogrultusunda en kisa zamanda edinenecegim albumdur.gicigim ya bunlara belkim korsanda alabilirim ama muzik evrenseldir,emegin hatrina oda orjinal almaliyim diyede celisiyorum.neyse de adamlarin tip mi kaymis yoksa onceden kayiktilarda simdi biseye benzeyince bana mi garip geldi alla alla neyse.
(bkz: hakkimi yiyen bokumu yesin)
(bkz: nihahaha)
henuz uc yasinda bir kardesim var
system of a down kariyerinin en degisik albumune imza atmis. hem benzersiz sound’unu korumus, hem de ozune sadik kalarak degisiklikler yapmis. en buyuk degisiklik gitarist daron malakian’in serj’e her sarkida verdigi vokal destegi. artik cift vokalli hale gelen soad mukemmel bir sonuc elde etmis. album 37 dakika gibi kisa bir sureye sahip ve eksiksiz vurucu sarkilar iceriyor. slayer’i yaratan rick rubin&andy wallace ikilisinin iyi bir is cikarttigi ortada. ilk single ’b.y.o.b’ savas karsiti, son derece vurcu sozlere sahip bir sarki. duyarsiz insanlara atif yapilan nakarat bolumundeki bolum enfes. grubun genel sound’unun disinda kalan albumdeki son iki parca ’old school hollywood’ ve ’lost in hollywood’ tuylerinizi diken diken edecek. albumun bazi sarkilarini one cikartirsam digerlerine haksizlik etmis olurum. bastan sona mukemmel bir album cunku.
kuzux
system of a down ın ilk aldığım ve dinlediğim albümü.o kadar muhteşem gelmişti ki üstüste en az 3 kez dinlemiştim.hala da muhteşem geliyo meret

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol