kuaför

0 /
kalia
yaklaşık 2 yıldır gitmediğim mekan.geçen kış aynaya bakarak kendim kesmiştim saçlarımı,2 hafta önce de anneme kestirdim.ama yamuk kesmiş mecburen gitmem gerekecek ama ne zaman?
durum
kuaförden çıktıktan sora 2 ayrı diyalog
önce konunun "kadın" versiyonu:

1. kadın: ah şekerim saçını mı kestirdin? ne kadar güzel olmuşsun!

2. kadın: ay sahi mi söylüyorsun? ben pek emin olamıyorum. ay çok mu kısa oldu acaba?

1. kadın: amaaan ne alakası var. benim yüzüm bu kadar geniş olmasa aynı kesimi ben de denerdim. benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum.

2. kadın: ay yapma allah aşkına nesi varmış yüzünün. bak şööööyle şuralarından kat verdirsen, harika olur! benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım.

1. kadın: ah şekerim sen de bir alemsin. keşke benim de boynum seninki gibi olsa. en azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum.

2. kadın: ayol sen ne diyosun? senin omuzların gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var. giydiğin herşey sana öyle yakışıyor ki… bir de benim şu kısa kollarıma bak. omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu?

..virvirvir, dirdirdir...

şimdi de "erkek" versiyonu:

1. adam: saçını mı kestirdin?

2. adam: evet

1. adam: sıhhatler olsun abi!

2. adam: sağol.
enharista
erkek kuaförlerin saçı daha güzel kestiği söylenir, görmek istedikleri gibi kestiklerinden olsa gerek diye düşünmekteyim(!), bayan kuaförlerin de kendi cinslerinin güzelliğini çekemediklerinden tarafsız olmadıkları için erkekler güvenilir gelmektedir.

ayrıca artık iki solaryum cihazı alıp da güzellik merkezi oluşturabiliyorsunuz.
sipsi
bu mekanlarda çalan müzik çok önemliymiş ben bugün bunu anladım. öğle arasında kuaföre gideyim kendime geleyim dedim, hayata dair hiç bir inancım kalmadı resmen. içeri girdiğimde herkesin suratı beş karıştı, mine abla oturmuş arkada efkarlı efkarlı sigarasını tellendiriyordu.

sipsi: merhabalaaaaaarrr!
ahali: merhımıfısıfıssss...

o an müzik kulağıma dolmaya başladı işte. leman sam şarkılarından oluşan bir playlist dönüp duruyordu arkada.

’bunca yıl herkesten kaçtın en sonunda buldum sandınnnnn...’

sipsi: eee nasılsınız ne yapıyorsunuz? bu arada manikür, şöyle en parlağından bir de oje seçelim havamızı bulalım, fön de mi çektirsem, pedikürü akşama yaptıracağım.
ahali: tamamıshısıhmssss...

’eğeerr bir masaal perisii girerse rüyalarına, öldü dersiin gül güzelii tılsımını kaybettiii...’

45 dakika sonra:
ahali: güle güle kullanısmsmhımsshımıfıss...
sipsi: görüşürsszzssmsmmmsss...
sipsi
saç yıkarken su sıcaklık ayarı asla yapılamayan yerdir. önce donarsın, sonra bir anda ısınır haşlanırsın. sonra aniden su tekrar soğur. filmlerde adamın kafasını bir sıcak bir soğuk suya sokarak bilgi edinmeye çalışma sahneleri vardır ya. o durum ülkemizde her saniye bir kadın tarafından yaşanmaktadır. hollywood filmlerinin bu kadar popüler olmasına şaşılmamalı. adamlar bir şeyi biliyor da söylüyor...
ehlikeyif
dünya güzeli gelinleri gelinlikli haliyle prenseslere benzemesi gerekirken yaptıgı saç ve makyajla maymuna çeviren bununla da yetinmeyip cıkışta damattan bahşiş isteyip gerdek gecesinde damada gelinin basındaki 500 tokayı cıkarma görevi veren damat düşmanı şahsiyetlere denir.
elma sekeriiii
müşterileriyle gereksiz şekilde cıvık modunda konuşmaya çalışan, muhattaplığını bu ekseriyette sürdüren insan evlatları. hepsi olmasa bile, çoğu böyledir. ve belki farketmiyorlar ama sırf bu yüzden çok itici hale bürünebiliyorlar...



(bkz: cıvık afedersin)
mudo
sen nasıl anlatırsan anlat; o bildiği gibi kesiyor saçı.
hayır, madem bildiğin gibi kesiceksin, neden soruyorsun "nasıl kesiyoruz abi?" diye?
hı?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol