uyumadan önce gaza gelmek

made in heaven
bu olay genellikle erkeklerde "yarin x’e herseyi soyliycem(hoslanmak,iliskiyi bitirmek vs.)seklinde vuku bulur,sabah olunca sktret sonra soylerim diyerek gecistirilir.
ups
sanirim bu geceleri insanin duygusal yogunlugunun cok fazla olmasindan kaynaklanir.butun gunun stresi,yorgunlugu,guzellikleri,cirkinlikleri beyni ve bunyeyi yormus ve kisiyi gucsuz ve savunmasiz birakmistir kanimca..
tuchepooh
eger uyumadan once telefonunuzu kurcaliyorsaniz veya dusuncelere daliyorsaniz her an bir gaza gelme durumu olabilir,asklariniz bir anda film seridi gibi gozunuzun onunden gecer,duygusallasirsaniz ve iste o an hemen telefona sarilir vee saglam bir mesaj patlatirsiniz..sonucunun iyi veya kotu olmasi tamamen size kalmis..
seyhmerat
uyumadan once aman nasil olsa uyuyacam ne olacaksa olsun gibi bir bilincalti yaratan,sabah kalkinca buyuk pismanlik yaratma olasiligi yuksek olan durum...
hobaa
son bir mesaj atilir,acilmamis bira acilir,kosarak nete gidilir,hatta sevgilinin cehennemin dibindeki evine yurunur,ertesi sabah final varsa,aklynyn takyldy?y konu tekrar okunur,enerjini bitirince yatar my?yl my?yl uyursun.
elma sekeriiii
tam uyku oncesi,carsafi sererken yerdeki tozlari farkedip ya dunya mikrop varmis surayi bi sileyim diye gaza gelip odayi gecenin bir yarisinda tamamen temizlemek buna bir ornektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol