hoşlandığın kızın karşısinda apismak

made in heaven
konusmak,bir seyler soylemek istersin ama kelimeler cikmaz dudaklarinin arasindan..beynin saniyede binlerce sey tasarlar sunu yap bunu yap diye emirler verir ama bunye harekete gecip hic birini uygulayamaz,buyuk ihtimalle hatundan okuz damgasi yersin.tabi bazi hatunlar vardir ki karsisinda boyle ne yapacagini bilemez halde apismis genclerden pek hoslanir o zaman sevimli salak damgasi yersin,biraz daha sansin olur hic olmazsa.
reddy
hayatinda ilk kez cikma teklifinde bulunan biri icin kacinilmaz durumdur,her turk erkeginin basindan gecio,askerlik gibi bisi.
p t n
piclesmeden evvelki halimiz. evet guzel gunlerdir, tadini cikartin demicem igrenc bir durumdur, cabuk kasarlanmaya bakmali genc bunye..
seyhmerat
bazen en fırlama, en konuşkan tipleri bile sus pus edebilen durum, böyle bir şey işte delicesine hoşlanmak, elin ayağın birbirine dolanır.
goodygoblin
başıma sıkça gelmiştir.konuşmayı çok seven ve zor susturulan biri olasam da karşıma o gelince çenemin kilitlendiğini hissediyorum.espri yapasım gelio yapıorum irenç bişi oluo.kızın gözüne gircem die hepten işi bombok ediyorum.gerekli gereksiz dalıp gidiyorum saçma sapan hareketler yapıyorum.yani kıza beğendirecem diye kendimi şekilden şekile giriyorum.yok abi kal öyle doğal ol beğencekse öle beğenir.yok.aklım başımdan gidio onunla muhabbet ederken. çağımızın en büyük sorunlarından bi tanesi.çare bulmak gerek...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol