lebron james li powerade reklamı

ups
lebron insani attigi ilk sutta ve hatta ikincide bile gercekligine inandirmistir beni.ama tabii hersey bir yere kadar kardesim.ayrica reklamda murat murathanoglu konusurken alttan gelen ingilizce sunum nba tv havasi katmak ve ynandyrycylygy arttyrmak icin bilerek mi yapilmis acaba diye de dusunmedim degil.sonuc olarak tabii ki bu reklam fake tir zaten reklamin mantigi da bunun uzerine kurgulanmistir.powerade oyle guclu birseydir ki insana fake seyler bile yaptirabilir.herseyyn otesynde reklam amacyna fazlasyyla ulasmystyr zaten bunu da hak etmystyr..
olu beden
ilk izlendiginde oha lan nassi yapti bunu dedirtebilen reklamdir.fakat gitgide civimistir ve yaf anladik biz bunun esprisini daha ne diye gosteriyorsunuz ki yorumlarina neden oldugu bilinir.
seyhmerat
murat murathanoglu’nu bile yeterince sasirtmis reklamdir..o kadarki murat abimiz artik yuh ulan,oha lan,cus felan diyecek duruma geliyor ama nezaketini korumasini biliyor ve "yok artik"la saskinligi belirtip gulmekten yarilmama sebep oluyor...
made in heaven
reklami izledikten sonra muhabbet esnasinda son derece ciddi bicimde "harbiden atiyo mu la?" seklinde sorular soran insanlarla karsilasmama neden olan,murat murathanoglu’nun sesiyle daha bi guzellesen reklam.
recall
dikkatli izlendiginde lebron james in topu atis acisiyla potaya giris acisinin ayni olmadigi tarafimca gozlemlenmis ve inanilirligini kaybetmis reklam seysi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol