war of the worlds

0 /
elenktrinkalamadimsenden
sinemada fragmanini izleyince star wars filmi pek sonuk kalmistir.zira ucan kopruleri gorunce bana
-hoooonnnnooollluuulllooo noluyoz beee bis..mirr..rahhh…ir dedirtmis efect lere sahip bir film.sanirim zuzaylilar geliyor filmde
seyhmerat
dun sinemada fragmanini gorunce;oha lan ne oluyor ole?dememe sebep vermis filmdir.steven spielberg kalitesini konusturmus..
seyhmerat
amerikanin beyaz perdede bir kez daha dunyayi kurtarmasina taniklik edilecek kaliteli gozuken bir propaganda filmi..ancak steven spielberg icin gidilir..
alanis
128 milyon dolar butceye sahip olan film. tom cruise’da dvd vcd oyuncak vesaire satislarinin %10 unu alcakmis
reddy
filmin 200 milyon dolarlik bir butceyle dunya sinema tarihinde bir rekor kirdigi yaziyodu gecen gazetelerde.
alanis
film tom cruise’la kizinin etrafinda donuyoo ama tom’un da fazla bi etkisi yok yani reklaminin yapildigi kadar ii deil.kissadan hisse: bos vaktin ve bol paran varsa git
angelus
bilim-kurgunun romanlarinin oncusu h. g. wells’in 1898’de yayinlanan kitabinin ayni isimli ikinci uyarlamasi olan film. filmin yapilis amaci amerikan film endustrisinin yaz icin yapilip sezonu gecirme filmi gibi gozuksede, bu dusunceyi cok cok asmis oldugu gorulen yapim. zira ozel efektleri sayesinde gorsel bir solen sunmasi bile bu filmi izlemeye deger kilar.
atwa
soundtrack albumunu dinledigim gitmeye daha firsat bulamadigim film soundtrack albumude klasik john williams muzikleri olmus pek guzel degil.
p t n
wells’in diger uyarlamalari gibi ucuk kacik bir bilim kurgu. gorsel acidan kusursuz ama konu acisindan pek begenmedim.
reddy
"insallah bush bu filmden etkilenerek mars’a demokrasi getirmeye kalkmaz!" dedirten,dedirtcek denli basarili film.
independence
yapilan harcamalar ve ba$rolu payla$an oyuncular gozonunde bulunduruldugunda kesinlikle ama kesinlikle be$ kuru$ etmez bu film.sadece paranin ve teknolojinin saglami$ oldugu kimi detaylar goz dolduruyor.yerlerin patlamasi, binalarinikiye yarilmasi, koprulerin alt ust olmasi gibi.fakat ne konu ne de oyunculuk adina hicbir $ey bulamadim ben bu filmde.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol