yeni yazarlardaki am göt sik merakı

0 /
independence
uzun zamandir gozlemliyorum bu durumu.yeni kayit olan yazarlarimiz bir sure am, got, sik temal ba$liklardan uzak kalamiyorlar.sanirim bu temalar ba$lik acarken ya da entry yazarken daha kolay bir yontem.insani fazla du$unmeye itmiyor, o anda akla gelebilen her tur $ey yazilabiliyor.oysa dilimizde o kadar cok kelime ve bu kelimelerden turemi$ o kadar cok cumle var ki ba$lik acarken azicik du$unulse hic sikinti cekilmez du$uncesindeyim ben.bu kelimeleri iceren ba$liklar kesinlikle sozluk konseptine uygun, bu yonden bi sorun yok.fakat hep ayni cerikli ba$liklar sol framede yer alinca di$aridan sozlugu okuyan ki$ilerin beyninde "cinsel sozluk" intibasinin yaratlimasindan endi$eliyim ben.hep am, hep got, hep sik nereye kadar ki?
utarant
sozlugun hayatin icindekileri bulunurluk oraninda yansitmasi sonucunu doguran, dolayisiyla yadirganmamasi, ayar verilmemesi gerektigini dusundugum hede. Ayrica sadece yeni yazarlar icin gecerli olmayan hede.
muque
bazı yeni yazarların bastırılmış cinsel açlıklarını, nicklerin gizemine saklaması sonucu bir çok kişinin sol frameye kusmak suretiyle bünyesi etki yapan mevzudur."yeter" dedirtmiştir.bu kişiler için dizayn edilmiş kusursuz porno siteler olduğu tarafımca tahmin edilmekle beraber bir an önce silkelenip kendilerine gelmelerinin gerektiğini düşünmekteyim.
ankakusu
tam benim acmak niyetinde oldugum basliga benzer bir baslik. evet gercektende bu husus hemen goze carpmaktadir. ilginc...

(sozlukte prim yapmanin afedersiniz, am, sik, gotden gectigini zannediyorlar herhalde)
ziraat pirensi
bilgi sözlüğü ilk defa tanıtacağımız bir arkadaşımıza: " sol framedeki bazı başlıkları okuma sen, onlar saçmalamışlar" demek zorunda bırakıyor bu tür başlıklar.
angelus
yazarların yaş ortalamasının düşük olmasından öte gelen hormonal değişikliklerin etkisi ile gerçekleşen bir durumdur. bir zaman sonra normola döner, akabinde gelen yeni jenerasyon ile tekrar başa döner.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol