allah belanı versin trt

independence
2005 eurovision sarki yarismasinin sonucunda acmayi sabirsizlikla bekledigim ba$lik.oyle ki dayanamadim $imdiden isinma turlari atiyorum.bu ba$ligi da sadece gulseren isimli birisini rimi rimi ley isimli bir $eyle 2005 eurovision sarki yarismasina yolladigi icindir.$u anda yari$manin bitmesine oldukca fazla zaman var.ikinci bolumun daha ba$langcindayiz ve isvec adina katilan yari$maci $arkisini soyluyor.in$allah bu ba$lik elimde patlar ama hic sanmiyorum.ke$ke patlasa da ne igrenc ne rezil ve ne ongorusuz sanattan anlamayan bir adammi$im ben diyebilsem kendime.
independence
13. olarak onumuzdeki sene yari$maya yarifinalden girmemizi gerektirecek sonucu almamizi saglayan devletin en yetkili ve tek televizyon kurumu.bu yari$mayi kazanabilecek en az ama en az 100 sanatci bulunabilirdi.ha ama trt ne yapti.kalkti bir yerden birisini getirdi ve tepeden inme yaparak sacma sapan bir $arkiyla bu berbat sonucu almamizi sagladi.allah razi olsun kendilerinden.ne denir ki.beceriksizliklerinin devamini dilerim.hem de tam turkiye`nin imajinin tum dunyada duzeldigi zamanlarda harika bir sonuc oldu bu.
eghontas
izleyiciyi gerizekali yerine koyan sunumlariyla beni benden aldigi, rimi rimi ley faciasiyla binlerce kere hakkettigi soylem.
maliyeci
her buyuk organizasyondan sonra kendine bu lafi soyletmeyi bilir trt. 2005 eurovisionda da rimi rimi ley ile bunu basarmistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol