buzdolabı

phaloe
meyve sebzelerin vitamin kaybettikleri dolap. örneğin; yeşil fasulye buzdolabında 48 saat sonra c vitaminini yarı yarıya
kaybeder, diğer vitaminler de buna yakın kayba uğrar.
downinahole
buzdolabı bir yaşam biçimidir.buzdolabı yaşama sebebidir.buzdolabı öyle beyaz eşya lan işte diye geçiştirilemeyecek en müstesna bir can yoldaşıdır.yokluğuyla benliklerde derin yaralar açılır onarılması hiç kolay olmayan.varlığı en aydınlık günlerin müjdecisidir amansız yaz akaşamlarında.arçelik,ariston,beko,frigidaire,vestel,aeg,profilo,bosch,sharp,regal gibi markaları vardır.uzun,genellikle beyaz,kompresörü,kondenseri olan soğutucudur işte.kasap tipi buzdolabı favoridir bir takım bünyelerde.sanayi tipi olanları 380 voltla çalışır.evlerde genelde mutfak denilen mevkilere konuşlandırılırlar.üzerine konseptiyle hiç alakası olmayan mıknatıslı süsler konur.
salome
yalap-sap olmayan, kendi kendine yetebilen biraz da secici biridir. baskalari tarafindan sevilme histerisi tasimaz, digerlerini sozde kirmamak icin kendi merkezini sarsintiya ugratmaz. benci-dir.
hani derler ya " oooo ...... mi!birak onu ya, tam bir buzdolabi."
angelus
içerisinde soğuk su yok ise yaz/kış, nezdimde herhangi bir işe yaramayan alettir. temel vasfı su soğutmak, soğuttuğu suyu muhafaza etmektir arkadaş. içerisinde başka hiçbir şey olmasa da olur.
akhillius
bozulduğunda ya da artık boş yer olmadığında, temiz bir kovayı musluk suyu ile doldurun. içine bir çorba kaşığı sofra tuzu atın. şişeleri daldırın. yeterince soğuyacaktır.
independence
ulkemizde $u siralarda bu mutfak e$yasini almak buyuk bir para kaybidir. du$unsene bir, $u anda mutfaginda acikta duran bir yemegin bozulabilme ihtimali nedir? eger yemeklerin soguktan bozulabilme olasiligi varsa tamam, ona lafim yok ama bu havada sicaktan yemekleri bozulanlarla irtibata gecmek istiyorum ben, nasil ba$ardiklarina dair ipuclari almak istiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol