iki genç kız

0 /
exfreak
benzeri nitelikte kacis edebiyatina haiz seneryolarin ornekleri daha once filmlestirilmedigi icin, "cok iyi" benzetmesi yapildigini dusundugum film.

lakin senaryoyu adam akilli takip eden herkes gorebilir ki son derece kisir diyaloglar, diyaloglar arasindaki uzun aralarda da epey gereksiz duraklamalar vardir filmde. olayin "her an yasanabilir" bi formatinin olmasi ve herkesin olmayi istedigi maceraci triplerin vukuu buluyor olmasi filmi izlenebilir kilmis olmalidir.
muque
romanının güzelliğini tek kalemde silebilecek kadar iğrenç bir yapım.ba$arısız sahneler,ba$arısız oyuncular...kitap benim için önemliydi.filme direnmi$tim,izmemeyecektim.yanılmadım;

olmamı$.
bloody mary
vasatın da altında bir film bu..anlatılmaya çalışılan anlatılamamış, oyunculuk namına hiçbir şey yok..ayrıca erkeklere de hiçbir kin duymadım kızlar salaktı..
vildan hanım da yayık yayık konuşmasına mı memelerini açmasına mı ödül aldı anlamadım..hayır yani bari büyük memeli birini oynatsalardı da en azından oscara aday gösterilme şansımız olurdu belki..
stern
dün gece kuzenler izlerken bi baktım ilk başta iyi gibi geldi sonra sahne kesintileri ve sıkıcı akıcılığıyla sırf sonunu merakla bekledim ve bu kadar başarısızlık olur.! hele atasevere ödül verilecek kadar güzelliği hiç yok.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol