gül gölge

hurricane
izmir’den tanidigim ve o zamanlarda cok populer olan simdide programini dort gozle bekledigim super hatun.seksi,kaliteli,guzel..bir erkek daha ne ister ki..gecen gun venus pastanesinde gordum trafik karisti hemen bende girdim tabi pastaneye:) inanilmaz guzel kokuyordu..
xerxes
canli canli isimli rezil magazin programini sunarken giydigi dekolte kiyafetleriyle aslinda ne kadar siradan, ne kadar basit, ne kadar ucuz ve ne kadar gereksiz bir kadin oldugunu belgeleyen hatundur. gercekten oyledir. tabii anlayana...
isimsizkahraman
30’lu yaşlarda olduğu düşünülen ama aslında 23 yaşında olan ve ülkenin göz önünde olan en götü kalkık; şahsen tanışma fırsatı bulduğum hatun.
van ness
geçenlerde yakından gördüğüm tüm isnatlara inat inanılmaz güzel bir vücuda ve doğal yüz güzelliğine sahip hatun. çıktığı programlarda yapılan abartılı makyajın izleyiciyi en azından konuya meyil etmesi maksadını güttüğünü düşündüğüm güzellik.
janisbaby
murat saygı ile evlenmiş, başarılı ve güzel kadın. birde uykusuz uykusuz tv kanalların çıkıp gereksiz konuşmalar yapmasa, ağlamasa ne güzel olur. ayrıca 26 yaşında olduğunu ve okulunu bitirdiğini beyan etmiştir.
bloody mary
26 yaşında olduğunu duyduğumda şoka uğrattı bu kadın beni, 37 filan gösteriyor..bronz teni, boyalı sarı saçları ve iki top memesiyle çok aşina olduğumuz bir görüntü çizmekte..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol