çamaşır makinesi bozma sanatı

independence
ogrendigime gore bu konuda da cok yetenekliymi$im ben.ustaligimin sirlarini sizlerle payla$mak istedim.

uygulanmasi gereken metod.
--------------------------

oncelikle evde aile bireyleri olmamali.anne, baba ve bilimum ev ahalisinin bir $ekilde tatilde yahut misafirlikte olmasi gerekiyor.siz de "aha ulan yaz geldi ben $u dolabimdan cikardiklarimi hazir kimse yokken yikiyim de yarina giyerim eheheheh cinim ben cin" duygulari e$liginde ayni renk ne kadar kiyafetiniz varsa tikin makinenin icerisine.bakin onemle vurguluyorum.ayni renk! degi$ik renk oldugu zaman bir kiyafetin rengi bir digeri ile kari$abilir.uyanigiz ya.buna da dikkat etmeliyiz tabiki.

demin de belirttigim gibi elinize gecen her tur ayni renk kiyafeti tikin makinenin icerisine.koyun deterjanini yumu$aticisini kilini tuyunu yununu basin dugmeye ve geri cekilin..!!

i$te kader ani.
------------------

makineden once garip tikirtilar ardindan da berbat bir koku gelecektir.meger makineniz en fazla 10 kilo cama$ir alma kapasitesine sahipmi$ ve fakat sizin bundan haberiniz yokmu$? olur oyle.cikan igrenc kokuyu derin derin icinize cekin ve "ulan ben 15 kilo falan koydum bu makineye.alalalal." diye du$unerek cikin banyodan.cikin cikin.durmaniza gerek yok artik orda.ardindan da gecin sozlugun ba$ina yediginiz boku payla$in bir yandan da ne kadar masrafa girdiginizi du$unun.ardindan acin arcelik, bosh, siemens ve tanidiginiz diger beyaz e$ya markalarinin web sitelerini, fiyatlarini inceleyin ve gidin bir buyuk raki alip icin.tepenizde patlayacak milyarlarin acisini ancak o $ekilde hafifletebilirsiniz.cok da icmeyin ama.sabah erken kalkip cama$ir makinesi almaya gideceksiniz daha annenizle.anneden i$itilecek laflari ise hic katmiyorum.
elma sekeriiii
eger çama$ır makinenizden bıktıysanız, efenim modelini begenmiyorsanız yada yıkamalarda istediginiz sonucu alamıyorsanız; bir adet canavar çocuk bulunuz...verin eline çekiç ingiliz anahtarı filan, çocuk oynasın. oynarken de bozsun. siz de kurtulmu$ olursunuz böylece. ve bu, gerçekten bir sanattır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol