çamaşır makinesi bozma sanatı

independence
ogrendigime gore bu konuda da cok yetenekliymi$im ben.ustaligimin sirlarini sizlerle payla$mak istedim.

uygulanmasi gereken metod.
--------------------------

oncelikle evde aile bireyleri olmamali.anne, baba ve bilimum ev ahalisinin bir $ekilde tatilde yahut misafirlikte olmasi gerekiyor.siz de "aha ulan yaz geldi ben $u dolabimdan cikardiklarimi hazir kimse yokken yikiyim de yarina giyerim eheheheh cinim ben cin" duygulari e$liginde ayni renk ne kadar kiyafetiniz varsa tikin makinenin icerisine.bakin onemle vurguluyorum.ayni renk! degi$ik renk oldugu zaman bir kiyafetin rengi bir digeri ile kari$abilir.uyanigiz ya.buna da dikkat etmeliyiz tabiki.

demin de belirttigim gibi elinize gecen her tur ayni renk kiyafeti tikin makinenin icerisine.koyun deterjanini yumu$aticisini kilini tuyunu yununu basin dugmeye ve geri cekilin..!!

i$te kader ani.
------------------

makineden once garip tikirtilar ardindan da berbat bir koku gelecektir.meger makineniz en fazla 10 kilo cama$ir alma kapasitesine sahipmi$ ve fakat sizin bundan haberiniz yokmu$? olur oyle.cikan igrenc kokuyu derin derin icinize cekin ve "ulan ben 15 kilo falan koydum bu makineye.alalalal." diye du$unerek cikin banyodan.cikin cikin.durmaniza gerek yok artik orda.ardindan da gecin sozlugun ba$ina yediginiz boku payla$in bir yandan da ne kadar masrafa girdiginizi du$unun.ardindan acin arcelik, bosh, siemens ve tanidiginiz diger beyaz e$ya markalarinin web sitelerini, fiyatlarini inceleyin ve gidin bir buyuk raki alip icin.tepenizde patlayacak milyarlarin acisini ancak o $ekilde hafifletebilirsiniz.cok da icmeyin ama.sabah erken kalkip cama$ir makinesi almaya gideceksiniz daha annenizle.anneden i$itilecek laflari ise hic katmiyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol