nil demirkazık

0 /
independence
hicbir i$e yaramayan ama hemen her yerde boy gosteren, hangi parti iktidarda ise bir $ekilde yakinlarinda dola$an, her dakika herhangi bir unlunun bulundugu yerin yakinlarinda rastlayabileceginiz antikaci kadin.aslinda elinden gelen tek $ey antika e$ya satmaktir.belki o bile gelmiyordur elinden.
independence
bir zamanlar mehmet ali erbil`in kaynanasinin cevirdigi yahut cevirmeye niyetlendigi her turlu plani su uzerine cikartarak bir $ekilde medyatik oldu bu kadin.tabiki bu onun ba$arisi yahut iyi bir insan olmasindan kaynaklanmiyordu.bu tamamen cirkefligin para ettigi gunumuzde "aman bir unlunun kendisi yahut bir yakini bir haltlar kari$tirsada reytinglerimiz tavana vursa" hevesi ile bekleyen yazili ve gorsel medyanin salyalarini akitarak av bekleyen cakallar gibi pusu kurdugu bir anda bu kadinin bu ihtiyaca cevap vermesinden kaynaklaniyordu.i$te bu $ekilde hayatimiza kamikaze dali$i yapti bu kadin.ardindan hemen her gun bir yerlerde fotograflari yayinlandi.oy potansiyeli yuksek olan siyasi partilerin yemeklerinin yakinlarinda, unlulerin dogumgunlerine davet edilmedigi halde o gece ne hikmetse orada bulunarak ve daha pek cok $ekilde.o zamanlardan igrenmi$tij bu insandan zaten.bugun tv kanallarini dola$irken flash tv`de yayinlanan du$unce kampi isimli programa gozum takildi birden.takilmaz olaydi.bir suredir unutmu$ oldugum bu kadin yine oradaydi.ustelik cirkeflik potansiyelinden zerre kaybi olmaksizin, hatta daha da fazlala$tirmi$ bir $ekilde canli yayinda bir tarti$ma platformunda duruyordu.sanki bir fikri varmi$, sanki bir du$uncesi varmi$ ya da olabilimi$cesine bu tarti$ma platformuna bu kadini da dahil etmi$ler.ciglik cigliga bagararak, ba$ka kimsenin konu$masina firsat tanimayarak ve herkesin konu$ma hakkina tecavuz ederek bir $eyler konu$maya cali$iyordu.daha dogrusu geveliyordu.geveledigi duzensiz cumlelerin arasindan secebildiklerim $unlardi.

"hukumet", "mustafa kemal ataturk", "muassir medeniyetler seviyesi", "$u ana kadar en buyuk adimlari atmi$ olan recep tayip erdogan", "avrupa birligi"...

her $eye katlanabilirim de bu kadinin agzindan mustafa kemal ataturk gibi bir cihan kahramaninin ismini duymaya katlanamam i$te..insanin icinden "ke$ke $u anda o programda olsaydim da canli yayinda ibreti alem icin $u kadina kafa goz dalsaydim" $eklinde du$unceler gecmiyor degil.yemin ederim kar$isindaki insanlar cok sabirlilarmi$.helal olsun onlara da.
kumralada
basbakana hayran olmakla asilmak arasinda gelip giden,ona ithafen siirler yazan,her firsatini buldugunda cok onemli biri oldugu izlenimini uyandirmaya calissa da hicbir ise yaramadigi gayet bariz bir sekilde gorulebilen hatun kisi.niyeyse aklima "guzel kadinlar aptaldir." onermesini getiriyor,ne alakasi var oysa ki.
betterthan
pkk ya bilerek ve isteyerek yardim etmekten tutuklanmis sovenist hatun,tabi o da bilemezdi sov merakinin boyle seyler basina acacagini.
forlindon
popüler kültürün yan sanayisi olarak karşımıza çıkan ya da çıkmaya çalışan zavallı bir bayanın, son zamanlarda amerikanizm saflarının derin çukurlukluklarında kaybolmaya yüz tutulmuş son halinin hazin profili...
teomanyak
şimdi gelin bu kadının mazisine bir göz atalım..

temmuz 2001 fransa’nın milli günü nedeniyle verilen resepsiyonda bol dekoltesiyle abdullah gül ile uzun uzun sohbet eden antikacı olarak tanındı.ertesi gün gazetelerde boy boy fotograflarının çıktıgını görünce bu sefer hedefi akp yönetimi ve recep tayyip erdogan oldu..

erdoganın bütün mitinglerinde karşımızda duran..
hatta üşenmeyip van’da bile mitinglere katıldı..erdogan baskılı tişortlerle çarşaflı kadınlarla bile poz verip bizi televizyon başında iyice şaşırtmıştı.
erdogan resti çekmiş bu hala peşini bırakmamıştı.son olarak kıbrısta kendisini akp’li vekil olarak tanıtıp elçisi oldugunu söyledi ve rum lideri papadopulos’la bir kahve içtikten sora resim bile çektirdi.

artık antikacı kadın olarak hayatımıza giren nil demirkazık iktidardaki partinin yaltakcısı oldugunu herkese ispatladı.sırf gündemde kalmak için yemedigi halt kalmadı.artık antikacı sıfatı degilde medya maymunu sıfatıyla anılmaya başladı..
tam " ohh be kurtulduk şu karıdan " dedigimiz zaman 2007 yerel seçimlerde dtp’den milletvekili olmak istedigini söyleyerek halka " hassssittrr .. yine mi ?!" dedirtti..

akp ugrasları sonuc vermemiş sıra dtp’ye geçmişti..
kürt halkının gözüne girmek için
facebook’a silahlı peşmerge kıyafetleriyle resimlerini koydu..
dtp kongresinde yakasına sözde kürdistan rozeti taktı ..

kürt halkının sempatizanlıgını kazanmış ve mecliste koltuk kapmak için yanıp tutuşuyordu ki...
pkk’ya yardım ve yataklıktan cezaevine atıldı ..
yarın öbürgün gündem için gardiyanlardan hamile kaldıgı anlasılır .. şaşırmam beklenir bu kadından..

ve bu enterasan hayat hikayesinden çıkartabilecegimiz 3 sonuc
oldu ..

bu kadının büyük bi sevgiye ve ilgiye muhtac oldugu ..
ideolojik masturbasyon dönemini seneler geçsede tamamlayamadıgı..
millete yalakalık yaltaklık yapıp, meclis koltuguna oturucam derken demirkazıklara oturdugu ..
dalyarock
ne giyerse giysin beni tahrik edemeyecek ..
ve ne yaparsa yapsın ..mecliste bir koltuğa sahip olamayacak !
liselerde piskoloji ders kitabında şizofreni hastalıgına önek verilebilecek canlı..
westkhan
tam anlamıyla garip bir kadındır medyatik olucam diye kendini kaybetmiştir hele yaşlanıp güzelliği gidince siyasete merak salıp gariplikte kendini aşmıştır.
sdt
ne yapçağını şaşırmış insan modelidir yakında küba’ya falan gidebilir diye korkuyorum birilerinin bu tip insanlara 1sekilde cevap vermeli çünkü genelde hadlerini aşıyorlar.
lilny
ak parti binasından mini etekle çıkan bayanın amacı sadece ve sadece medyatik olmaktır lakin rivayetlere göre kendisi antikacıdır.yakında bir dizide rol alırsa görünce apışıp kalmamamız gereken şahsiyettir.
discordia
psikolojik bozuklukları olduğu düşünülen kişidir.ne idüğü belirsizdir,nerde gereksiz hareket varsa içindedir.medyatik olma arzusu içinde kendini tüketmiştir.o fotoğraflarından,yaptıklarından sonra soyadına oturtulması gereken kişidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol