bulaşık yıkamak

independence
evde aile bireylerinden kimse olmayinca er ki$i de bu i$lemi gercekle$tirmek zorunda kalabiliyor.hic dalga gecmeye gerek yok.biz de yikayabiliriz.ya$asin bula$ik yikamayi bilen erkekler!
cinderella
bulasik eldiveni kullanilmadigi taktirde elleri yipratan eylem. bakmayin oyle ellerinizi yumusatir diyen deterjan reklamlara yipratir,kurutur bariz...
angelus
anne kisi evde olmadigi is guc gunlerinde zaman zaman sahsima denk gelmis olan aktivitedir. evet bir cok elektronik esya alaninda ihtisas yapmis olmama ragmen bulasik makinesi konusunda bariz eksiklerimin oldugunu hep boyle gunlerde anlamisimdir. ve anneme o eldivenlerin ne ise yaradigini sordugumda boyle gunleri dusunerek suratinda sinsi bir gulusun yerlestigini o zamanlar anlamamistim. ama olsun yinede boyle gunlerde gayet iyi niyetli bir sekilde mutfakta gorulen bulasiklari yikamisimdir. kabul ediyorum belki annem kadar iyi bir temizlik yapamamis olabilirim, tavanin dibinde bir miktarda olsa menemen kalintisi kalmis olabilir lakin boyle bir gayretkeslik karsisinda tum aile esrafinin takdirinide kazanmisimdir. ama o onluk konusunda biraz daha dusunmem gerektiginide anladim cok mu efemine bir goruntu veriyor henuz cozeblmis degilim. bilmiyorum bulasik eldiveni, onluk felan. bilmiyorum bilemiyorum.
maliyeci
yasamayi benim icin zor hale getiren,otobus beklemekten bile daha can sikici aktivite.ne var ki ac kalmamak icin yapmak durumundayiz.
capt it all
öğrenci evinde pek sık karşılaşılmayan eylem. bulaşıkların yıkanması için tek temiz bardak, kaşık kalmayıncaya kadar beklenir. dağ gibi olmuş bulaşıkların içerisinde bakteriler koloni kurmuştur. en nihayetinde 5-6 saatlik bir çalışma sonucu tüm bulaşıklar yıkanır. artık 3 hafta boyunca bulaşık yıkanılmayacaktır.
brahma
iğrenç bir iş.dünyanın en sıkıcı işlerinden biri.yıkadıktan sonra rahatlamak için kahve sigara vs. bilimum uyusturucu madde kullanılmasında yarar vardır.

independence
onceki gun evde parti verilmi$se, ertesi gun ebeveynlere basilmamak icin yapilmasi en gerekli $ey. sonra iki saat bardaktaki ruj izlerinin hesabini ver millete.
tasarimharikasi
yaklaşık üç saat evvel canhıraş bir mücadeleyle uğraştığım eylem. çok eziyetli bi uğraş fakat bittikten sonra bizansın eline vermiş kara murat misali kahramanlık güdüleriyle pcnin başına geçiyosunuz. bi de demli çay yaptım mı... miss!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol