donem odevi

phoebus
an itibariyle türevin grafik yorumu ve çemberde alan’dan yüzer soru çözmek zoruyla hazirlamak zorunda olduğum hocalarimin,dosyaya koyup getirin sonra o dosyalar lazım oluyor diyerek yapmamizin neye yaradiğini pek güzel açikladiği zayif notlarin kurtaricisi ödev türü.
white rabbit
bir sürü a4 kağıt ve siyah pilot kalem gerektiren kaç ay onceden verilmesine ragmen son bir haftada yapılan odev cesidi.tabi o son haftayı rezil eder.
bokk
bunun küçük kardeşi dönem sözlüsüdür. lise yıllarını yaşamakta olan dört başı mahmur genç dimağların dersleri asıp haytalık yapmak suretiyle bir ya da birkaç dersten kaldığı takdirde karşılaşabileceği bir durumdur. küçük kardeş dediysek aldanmayın, abisinden daha kallavi ve hatta vahşisidir, zira dönem ödevi adını verdiğimiz olguda internet ve copy-paste isimli metodlara başvurulabilirken, dönem sözlüsü tamamen ve tamamen kişinin sıkış ve hayal gücüne kalmış, kopyadan nasibini pek alamayan bir dostumuzdur. onu iyi niyetli normal bir sözlüden ayıran belli başlı özellik benim lisemde kulaklarda çın çın çınlayan tiz bir sesle telaffuz edilmesine dikkat ederek bir çırpıda söyleniveren -en iyi sonuç için evde ayna karşısında çalışınız- "semesterstoff" ibaresiydi.
sevgili genç dostlarım, dönem ödevi hiçbir şey, internet her şeydir. ve ayrıca işin sırrı eserinizi gıcır bir dosyayla sıcak sıcak servis etmektir. üstesinden gelinmeyecek bir dönem ödevi yoktur. fakat sakın ve sakın dönem sözlüsüne bırakmayın işinizi. sonra "sınıfta bırak daha iyi!" dersiniz.
armour
önceleri elde yazılmazı zorunlu tutulurdu şimdiki gibi internetten faydalanma konusunda da fazla imkanlar olmadığından büyük bir külfetti. ama şimdi görüyorum ki her şey çok daha kolay.
(bkz: yazilmisi var)


http://www.odevsitesi.com/
http://www.odevindir.net/
eflatun kar
üniversiteye gidince hafta başı yapılan acayip raporlardan sonra mumla aranarak, kıymetini bilememişim denilebilecek ödev zımbırtısı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol