resident evil vendetta

galahad
Resident evil animasyon serisinin 2017 yapımı devam filmi. Netflix'e gelince sonunda izleme şansı buldum.

Sonuç, john wick gibi sınırsız mermi ve sınırsız ölüm seven biriyseniz; sevme ihtimaliniz yüksek.

Ama yok kardeşim, ben resident evil evreninde bulunan karanlık tarafa, gerilime önem veriyorum diyorsanız; hayal kırıklığı.

Malesef, Benim için hayal kırıklığı oldu. Aslında Filmin girişinde, tempolu ve gotik havasıyla başladı. İlk 15-20 dakika filmin bir buçuk saat olmasına üzülerek geçirdim. Ama film öyle bir kabuk değiştirdi ki, ilk çeyrekte yaşadığın sahneler yerini marvel filmlerindeki gevşekliğe bıraktı. Hadi hepsini anladım da, filmin ilk çeyrekten sonra renk paletine bir uptade gelmesini çözemedim. Resident evil diyorsun, karanlık olacak, renk paleti de siyah ağırlıkta olması gerekirken ( ilk 15 - 20 dk öyleydi ) bir anda şehire anlamsız bir renklendirme geliyor. Leon veya chris görünmediği sahnelerde spider man her an karşıma çıkacak diye bekledim. Neden böyle bir değişikliğe gitmişler, yada ekstra yaptıkları bir şey yok, benim mi gözüme çok battı çözemedim.

Bu renk paleti mevzusundan dolayı zaten filmden çok erken koptum. Sahne doldurmak için koyulan boş diyaloglar, süre uzatmak için de sürüsüne bereket bakışmalı, son anda kurtulmalı sahneleri doldurunca diyecek başka bir şey de kalmadı.

Çok boş bir vaktiniz varsa, sınırsız mermiler ve bol bol renklerle donatılmış zombi filmi de seviyorsanız; hoşunuza gidebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol