independence korkusu

coni
"ay siktir yazdim kizmasin","aman bu entry konsepte aykiri oldu galiba dur bi siliim","ulan hede en iyi bildigim konu ama ya yannis bise yazarsam?en iyisi bise yazmiyim",vs seklinde bir dusunce tarzini benimsemenizi saglayan,abartirsaniz sozlukten sogumaniza veya direk sutlanmaniza neden olacak korku cesidi.ayni zamanda yeni bir bilgic olarak sahip oldugum korku turu.
isimsiz kahraman
bir rivayete gore anadolu’da kadinlar cocuklarini "independence geliyor" diye korkutup oyle uyuturlarmi$. diger bir rivayet de independencenin marduk oldugu yolunda ama ona ben de ihtimal vermedim.
valequentill
independence ile houston aracılığıyla konuşurken sık sık yaşanabilecek durum.

mesela geçen gün, sorulan bir soruya tepkili bir karşılık alındığı ve kendisinin sinir yapmış olabileceği düşünülmesinden dolayı ’-aman jedi a yamuk olmasın- diyerek konu kapatılmıştır.
nerobianco
independence adlı kişiden korkmak yersizdir. zira kendisi pamuk tarlasında koşturan bir kertenkele kadar masum,okyanuslarda süzülen bir deniz tarağı kadar tatlı, yağmur ormanlarında ahenkle parıldayan zehirli kurbağa kadar alımlı, güzel yurdumun ovalarında yetişmiş bir kısrak gibi kuvvetli. penis kadar dik ama bir okadar da vajina gibi derin bakışları olan biridir. bundan korkmayın valla.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol