istanbul üniversitesi mühendislik fakültesi

spooky
istanbul universitesinin avcilar kampusunde bulunan, 12 muhendislik bolumu ve kimya bolumunu barindiran, yaklasik 5000 ogrencinin egitim gormeye calistigi, depremden beridir hala toparlanamayan lisans ve yuksek lisans egitiminin verildigi egitim yuvasi.

bu fakulteye bagli bolumler:

bilgisayar muhendisligi
cevre muh.
deniz ulastirma ve isletme muh.
elektrik-elektronik muh.
endustri muh.
insaat muh.
jeoloji muh.
jeofizik muh.
kimya
kimya muh.
maden muh.
makina muh.
metalurji ve malzeme muh.


http://www.muh.istanbul.edu.tr/

spooky
depremden sonra yapilan guzel bir kantini vardir.onceden dev ekran bi televizyon bile vardi ama ogrencilerin zorla propagandalarina alet oldugu icin dekanlik tarafindan kaldirilmistir. ayrica kantin icerisinde kablosuz internet baglantisi hizmeti baslamistir.
handdde
daha kapisindan iceri attigim ilk adimda sikilmaya basladigim, hemen her gece mumkun olan en kisa zamanda kurtulmak icin dua ettigim okul...yorar, yaslandirir ve kendisinden nefret ettirir...
urban f
ilk aşkımın mekanı,93-98 yılları arasındaki ikinci yuvam, göl manzaram ,soğuk amfilerindeki muhteşem dersler,depremden önceki kantin yapısıyla her görüşü kardeşce icinde barındıran bahçesi ,kavak yellerinin son çocukluğumun mekanı göl kıyısındaki piknikler, ;avcılar semtinin zenginleşme sebebi,batak king 3-5-8 kültürünün başarılı bir temsilcisi..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol