27 ağustos 2017 vatan şaşmaz'ın öldürülmesi

independence
bugun aksam saatlerinde vatan şaşmaz Beşiktaş'taki Conrad Otel'de filiz aker isimli eski bir manken tarafindan sirtindan dort kere vurularak olduruldu. filiz aker daha sonra kendi kafasina sıkarak intihar etti. iki kisi de yasamini yitirdi.

vatan şaşmaz turkiye genelinde sevilen bir simaydi. allah bilir sebep neydi ama kesin emin oldugum sey degmeyecegiydi, degmezdi. cok yazik oldu.

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-unlu-sunucu-vatan-sasmaz-olduruldu-40563240
ampermetre
Uzaktan tanıdığım bir kişiydi kendisi. Üzüldüm. Az çok tahmin ediyorum olan olayları. En çok hayretle karşıladığım ise bir kadının öyle manipülatif, göstermelik değil de gerçekten duygusal olması. Aşkından (sanırım durum böyle) dolayı kendi canına kıyması, sevdiğini bile öldürecek noktaya gelmesi.
independence
otel odasindaki vatan şaşmaz ve filiz aker'in cenazelerinin ilk goruntuleri de servis edildi. flulanmis goruntuleri yayinlamayi uygun gordum;

herkonudafikrimvar
Psikolojisi bitik eski hızlılardan! kadın sansasyonel bir şekilde ölmek ve 90lardaki gibi adından soz ettirmek istiyordu ve bunu da yıllardir her ortamda dile getiriyordu. Eski sevgilisi, platoniğini 'intihar ediyorum yetiş' gibi bir bahane ile tuzak kurarak çagirdi.. eski sevgilisi tuzağa düştü. Firsati olsaydi bir kac kisiyi daha öldürecekti (eldiven giymesi) ancak olayin şokuyla erken intihar etti. Fazla komplo teorisi kurmamak lazim. Olay gayet açık
hmmmmmtmmcnm
Vatan şaşmaz güleç yüzlü çok beğendiğim bir adamdı. Eminim herkesin aklında gülümseyen yüzüyle kalmıştır. Katili filiz bilmemne de bencil ve kötü bir kadın. Adam umrunda olmadi Doğmamış çocuğuna acısaymış bari.
independence
an itibari ile davaya dair yayin yasagi getirildi. ilk defa bir yayin yasaginin tarafinda duruyorum. o kadar sulandirdilar ki iki kisinin ölümünü, magazin malzemesi haline geldi bu insanlarin ölümleri.

sebep farkli olsa da yerinde bir karar verildi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol