ahmet hamdi çamlı

meekma
özgeçmişinden

"Ahmet Hamdi ÇAMLI

İstanbul / Fatih - 1965, Ahmet Zeki, Sabahat.

Siyasi hayatına, 1969'da babasının kuruluşunda bulunduğu ve destek verdiği, Milli Görüş hareketinin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın önderlik ettiği bağımsız hareketlerin içinde yer alarak başladı."


https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=26&p_sicil=7376

bu ne kompleks bi cümle lan.. ama doğru okuduğun zaman anlam belli.

4 yaşında necmettin erbakan'la siyaset yapmadığına göre meclis arşivindeki özgeçmişini kontrol etmeyen bir arkadaş demek ki.. o derece sorumlu, o derece titiz falan felan..

hep diyorum gene diyorum.. sorunumuz muhalefet.. muhalefetimizin herhangi bir stratejisi, iktidar olma hayali, niyeti, hedefi yok.. rüzgarda yaprak gibi savruluyorlar ve 20 yıldır hiçbir şey değişmiyor.. 20 senedir aynı filmi izleyip izleyip duruyoruz. iktidar sıkıştığı zaman gollük paslar atmaktan başka bir fonksiyonları yok adamların.


kemal bey biden'i filan kutlamış..


cins misin oğlum sen? medya'dan gayrı adamı başkan ilan eden yok.. bir oldu bitti operasyonu çekiliyor amerika'da, sonucun ne olacağı da belli değil kılıç bey yırtık dondan çıkar misali biden kutluyor.. wad dı fak oğlum.. kıçında kurt mu kaynıyor? bekle biraz.

ama bekleyemez... akp'ye gollük paslar atması lazım.. bakın kılıç baydıncı filan yaygaralarını beslemeli.. sonra olur da biden resmen başkan olursa "dostum biden" olur gene bir şekilde kabak kılıçın başına patlar.. malesef..

ne diyordu sun tzu? strateji olmadan taktik kuru gürültüdür..


bize verilen akıl en bu dünyadaki en büyük sınavımız.. kullanmadığın zaman kafana bok yağıyor..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol