2017 yazının asla gelmeyecek olması

independence
az once kesin karar verdim ben buna.

haziran bitti, temmuza giriyoruz nerdeyse, sonraki ay agustos ve sonrasinda hoop yaz bitti di mi? e ama o bitecek olan yazin once bi baslamasi gerekiyor. ben haziranin sonunda yatarken yorgan orttuysem, dun 3 dakika kapidaki arabaya ineyim diyip apartmanin kapisindan arabaya 5 adim atamadiysam yagmurdan sebeple, e nerde o yaz? hayir arada boyle havalar isiniyor ama miko trolluyor hepimizi, sonra ver elini soguk havalar, gelsin yagmurlar. yagmura asla karsi degilim de ilik yagmura karsi degilim ben. yaz mevsimi olmasi gereken gunlerde got donduran yagisli havalara ezelde ebede sulalecek karsiyiz biz.

yok gelmeyecek bu yaz. ilkbahardan sonbahara yatay gecis yapicaz bu sene, bos yere tatil hazirliklari yapip bavul falan hazirlamayin.
hmmmmmtmmcnm
Gelmesin. Güneş sevmiyorum ben. Temmuz agustos istanbul sıcağından hepten tiksinip Sıcaktan nereye kaçacağımı bilmiyorum. 2 dk güneşin kalayım sonraki gün mülteci kafilesine katılırım, biraz bile göze batmam. Çok kolay yanıyorum ve hiç sağlıklı gelmiyor bu iş bana. Omuzlarım falan çok acıyor. Soğuk öyle mi? Üşüdüysen mont giyin. Sıcak olduysa montunu çıkart. Bu kadar basit.
shot
serdar ortaç, demet akalın ve hande yener üçlüsünün kombo yaparak yaz albümü çıkarmamalarından kaynaklanmaktadır. belki ikisi çıkarsa yine ısınırdı hava ama üçü birden çıkarmayınca maalesef gerekli asgari koşullar karşılanmadığı için yaz mevsimi gelemiyor.

tarkan bile tek başına yetmedi.
yilmazsizguney
Şehr-i Adanamıza çoktan gelmiş ardından kendini İzmir'de hissetirmiş ve böylece yaz okulunda nasıl bi taraflarımdan ter damlayacağını hatırladığım mevsim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol