çok oy alan entrye okumadan oy vermek

independence
yalan yok yapiyorum bunu, misal az once yaptim.

istatistiklerden bugunun en begenilenlerine tikladim, baktim bir arkadas yardirdikca yardirmis, yardirdikca yardirmis. ya arkadas, insan okuyacak ama bunu?

bir de icine gifler img'ler falan da yerlestirmis, yemin ederim basligina bile bakmadim. oylarina baktim 5/6 kisi begenmis, tamam dedim vardir bir bildikleri yapistirdim arti oyu entrye.

hani icerisinde bana sovuyor olsa da diger uyeler bu sovmeleri begenmis olsalar, kendi kendime sovdurmus olacagim hatta bana sovdu diye adami takdir edecegim.

entrynin icerisin sanirim dunya gifi falan koymus, bana sovse dunya ile ne alakasi var? topsun olm falan mi demek istedi acaba, denk gelip okuyan bi haber versin ya.

edit: hepsine yapiyorum demedim, sadece zamanim cok olmadigi zamanlar dedim. her entrye ayni muameleyi yapiyormusum gibi olmasin.
broze
Yapmadığım. Özellikle okurum hoşuma gidiyorsa basarım artıyı. Herkesin beğendiğini ben de beğeneceğim diye bir şey yok. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Eksi de veriyorum ha. ama beğenmediğim düşüncelere.
kaliban
Aşk olsun, o bahsi geçen entry'ler bana mı ait acaba? Ard arda 20 kadar entry'im seri artılanınca anlamalıydım. Eğer bahis konusu ben isem belirtmek isterim ki, kelimeleri özenle seçip yazarım, hepsi birer çocuğummuş gibi...
acascur
çok oy alan entryye oy vermekten ziyade ne yazmış acaba da bu kadar beğenilmiş/beğenilmemiş diye okuyup oy veriyorum
ohcaptainmycaptain
benim icin butun entry'ler ayni, baslik onemli.. gorusum varsa ve yazmaya deger bulursam yazarim.. ama cok uzun entry'leri atlaya ziplaya okurum. kim begenmis ya da sevmemis pek dikkat etmem.. eksi vermeyi dogru bulmuyorum, icinde baska bir goruse giydirmemisse.. herkes herseyi yazmali sonucta..bunun icin buraya gelmedik mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol