sokak hayvanlarını beslemek

aether
Duyarlı insanın elinden geldiğince yapacağı eylem.

Bir de şu var; aşağıdaki linkten üye oluyorsunuz ücretsiz 200 gram mama kargo ile kapınıza geliyor ve akabinde bulduğunuz ilk yoğurt çanağına doldurup kapının önüne koyuyorsunuz. Gerisini ilgili arkadaşlar halleder.

İşte link
https://www.temizmama.com/numune-talebi
independence
migroslarda dostluk maması adi altinda bir mama satiliyor, 1 lira mi 2 lira mi oyle bir sey. bundan bir kac paket alip onunuze gelen o guzeller guzeli patili dostlara verseniz var ya, cennet kapilarini acmis sizleri bekliyor olur. benim inancim bu yonde.
broze
Yapılması gereken güzelliktir. 4 ayaklı dostlarımız konuşamazlar, dertlerini anlatamazlar, sorunlarını ve ihtiyaçlarını söyleyemezler. Bundan dolayı bizim onlara yardımcı olmamız lazım. Özellikle yazın sıcaklarda, kışın da soğuklarda.
dilaramgg
surekli taktigim cantalarin icinde migrostan aldigim dostluk mamalari oluyor. ama cidden oyle guzel bir yerde oturuyorum ki sokaklarda yemek kaplari, su kaplari oluyor, sokaktaki hayvana bakan ilgilenen bir suru insan oluyor :)
simdi yaz mevsimi de gelmisken lutfen ozellikle su kaplarini ihmal etmeyin :)
kaliban
Çok şükür sokak köpeğide besledim, sokak kedisi de... tavşan da baktım evde kuş da, o yüzden içim huzurla dolu. Evdeki kediye yaş mama alırken fazladan alıp bahçedeki kedilere de dağıtıyorum çok seviniyor keratalar, mümkün olsa da hepsini eve doldursam, insanın bütün negatif enerjisini söküp atıyolar
ohcaptainmycaptain
o kadar zavalli oluyorlar ki, o kadar uzgun.. cok uzuluyorum sozluk, ailece kedi manyagiyiz, ama artik evde kedi bakmiyoruz, hicbirimiz.. sokak hayvanlari daha muhtac..cok az seyle mutlu oluyorlar zaten..
azzurro beatrice
Yapanlara çok imrenerek bakıyorum ama kendim yapamıyorum yanıma geldiklerinde korkular sarıyor dört bir yanımı. Çocukken şu kuduz filmini izlemeseymişim iyiymiş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol