erken evlenmek

dilaramgg
baslik aradim ama bulamadim boyle acayim dedim.
valla hep mi boyleydi su aralar mi artti bilmiyorum ama benim cevremde en azindan herkes cok erken evlenmeye basladi. daha okul bitmeden nisanlananlar, liseden mezun olur olmaz evden kacip evlenenler, universitede ilk tanistigi kisiyle hemen nisanlanmalar falan.
tabi ki herkes evlenicek veya 30 larinda evlenicek diye bir sey yok ama 18 yasinda evlenmek, nisanlanmak bana biraz erken geliyor. ne bir iste calisiyosun, ne egitimini tamamlamissin. haklarinda hayirlisi insallah pisman olmazlar ilerde.
azzurro beatrice
Evliliklerin en kolay yurutulebilecegi yaslarda evli olmayi saglar evlenmek. Ben fazlaca yerlestiginde bunyeye biz demek pek kolay degil. Ama hayat ben ken mi yoksa biz ken mi daha guzel iste o tamamen ayri bir baslik konusu.
broze
Benim yaptığım. Şu anda 2 aydır evliyim ve yaş 26. Doğru kişiyi bulduktan sonra ne zaman olursa olsun yapılması gerekendir. Gençken yiyebileceğimiz her boku yedik zaten. Düzenli yaşamak ve birisinin sorumluluğunu üzerine almak iyidir. Düzenli mesleklerimiz de var. Hayatımız da var. Çok şükür daha ne yapalım, ne isteyelim. Darısı tüm bekarların başına.
herkonudafikrimvar
Bir kadinin en az 3 adamla yatmadan, bir erkegin en az 10 kadinla yatmadan evlenmesi evlilikte mutsuzluga yol acar. Dusunsene kocan 5cm pipisiyle 20 saniyede bosaliyor ve sen baskasiyla kiyaslayamadigin icin bir ömür seks yapmayi bu zannediyorsun. En buyuk penis kocaninki zannediyorsun. Ya da erkeksin. Ilk defa vajina goruyorsun karinin vajinasi kokuyor ve akitiyor. Hayatinda hic (bkz: temiz ve kokusuz vajina) gormediginden vajinayi hep boyle zannediyorsun. Facia
ohcaptainmycaptain
Dogru veya yanlis degildir.. evliligin kismet isi olduguna inaniyorum..siz planlayin istediginiz kadar, ya da oyle gorunun cevrenize.. hic farketmez.ozelikle evlilik konusunda, kimsenin dogrusu, kimsenin yanlisi degildir,,,, bence...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol