kantaron yağı

polaraurora
sanıyorum çiçeğinin yapraklarını, zeytinyağı içerisinde güneşte en az 40 gün beklettiğinizde kan kırmızısı rengini alıyor ve yanık gibi problemlerde müthiş yarar sağlıyor. dün akşam elime kaynar süt dökerek deneyimlediğime göre, yanığın acısını almak konusunda rendelenmiş patatesten daha etkili. öyle ki sakarlığımdan yaklaşık 5 saat sonra bir atak gibi tekrarlayan acısına dayanamayıp bayıldığımda elime sürülen şey sarı kantaron yağıydı ve müthiş iyi geldi. ne kabardı ne su topladı, kızarıklık da geçmek üzere.
lilithia
kantaron yağını antidepresan etkileri için jel kapsül olarak bir kaç ay kullanmıştım, ilk başlarda çok iyi gelmişti fakat bir süre sonra aynı etkiyi hissedemediğim ve yaz geldiği için bırakmıştım çünkü bu yağ ve güneş ışığı ile birleşince (özellikle dayanıksız cilde sahipseniz) ciddi tahrişlere sebep olabiliyor. kapsül halinde kullanacaklara bu bilgiyi vermek istiyorum, akılda tutmakta yarar var.
izdiham
Şu elinde bilmem kaç tane yüzük olan bir adam var onun tok sesi ile sabah programlarında sarı kantaron deyişini unutamıyorum
zaynak
Kırmızı ve sarı olarak 2 şekilde bulunan Özellikle Cilt yaralarının kapanmasında kullanılan bitkisel yağdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol