talihsiz devenin kutup ayısına gönderdigi mektup

expert3
-sevgili ayi, senle gecen o mutlu gunlerin ardindan anladim ki sen benim yillardir aradigim erkeksin. senden sonra hayata olan bakisim degisti. eksiden soguktan korkarken simdi ozlemiyle yaniyorum. bana soyledigin "kutuplardan gelen buz gibi y.rram’i istiyon mu? amua koduum" cumlesi kulaklarimdan silinmiyor. seni cok seviyorum ayim benim. en kisa zamanda gorusmek uzere, talihsizligi talih olmus deven kadriye...
cekirdek
sevgili kutup ayisi,
sana bu mektubu yazmadan once cok dusundum.sunu bil ki amacim senden ne bisey istemek ne de kurulu duzenini bozmak.gecen colun ebesine gorundum 1,5 aylik hamileymisim.icimde senden kalan bi parca var.senin bana verdigin bu en degerli hediyene zarar vermeye cesaret edemedim.hic bisey yapmak zorunda degilsin.ama simdi ben kutup ayisi-deve arasi bisey doguracagamdan ihtiyaci olan kavurucu havayi zorluk cekmeden saglayabilecek olsam da ara sira buza ihtiyaci olacaktir mumkunse her ay 1kg buzu eritmeden getirebilir misin?senden bisey istemedigimi soylemis miydim?
ayegulnazcan
sevgili kutup ayisi,
nasilsin,iyi misin?beni sorarsan,burada hava hala sicak.arada kervan falan yagmaliyoruz,hic icimden gelmiyo ama arkadaslara uyuyorum iste,napayim.her hurma yedigimde aklima sen geliyosun,gordugum her beyaz pecede aklima beyaz tuylerin geliyor..
aslinda aklimdan hic cikmiyosun...
o kendimi bahtsiz sandigim gunlerden elimde kalan tek sey hasret,o gunlere ve sana duydugum buyuk hasret..biliyorum,bana cok kirildin,ama ben bana yepyeni kapilar actigin,askin anlamini yeniden ogrettigin o sicak ekim gununden beri seni dusunuyorum.kicini donup kutba geri gittigini anladigim anda kalbimin kac bin parcaya bolundugunu bilemezsin.
lutfen geri don askim..

xxx
bir tanecik bahtsizin!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol