dalgıç giysisinin içine işemek

ridgid
su altinda iken sikisildiginda mecburen yapilan, bununla birlikte soguk su dalislarinda isinabilmek icin ozellikle yapilan, iki turlu de hic anormal karsilanmayan davranis.
armour
dalgıçlık eğitimleri esnasında önemli bir yeri vardır. eğitimin bu aşamasından geçemeyen kursiyerler bröve alamazlar asla. nasıl uygulandığı konusunda biraz bilgi vereyim size:


öncelikle kurslarda bulunan, kursiyerlerin kullandığı dalgıç kıyafetlerinden herhangi biri alınarak kıyafetin ön kısmı yukarı bakacak şekilde fermuarı açık halde sınıfın ortasına itinayla yatırılır. kalıp şeklindedir o zaten. yerde sırtüstü bir adam yatıyomuş gibi durur. daha sonra kursiyerler eğitim aşamalarına bağlı olarak tercihen 5 metre gibi bir mesafeden donlarını indirip, dalgıç kıyafetinin içine denk gelecek şekilde sidik işerler. çişini ilk bitiren ve en iyi isabet ettiren kıyafeti giymeye hak kazanır. fakat çişi soğutmadan, bir an önce kıyafeti giyerek kendini suya atmalıdır ki başarı sağlamış olsun.
hatta günümüzde erkek insanları bu eylemden ilham alarak kendi aralarında
"en uzağa işeme yarışıları" düzenlemektedirler.
independence
i$emek bir yere kadar anla$ilabilir ama endi$em o dur ki yurdum insani olayi gotunden anlayip o kiyafetin icerisine sicabilir de.

ozetle;

i$enecek, sicilmayacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol