ayşe hatun önal

2026 sonya
avrupa yakasi dizisindeki selin tiplemesinin gercek versiyonu... gecen gün izlediğim bir röportajında ağzını yaya yaya konuşup tüm sinir hücrelerimi zıplatan iğrenc sey...
nickullah entryoglu
konuşmaktan bihaber, ’’kırcaenn miıı belimiee’’ diye çıktığı senelerde, milletin bol bol sadece kulaklarını değil aynı zamanda kulaklarını da zikmiş, klipleri ve de görüntüleriyle de, liseli dimağlara bol bol fantezi malzemesi olan, fingirdek abla. şimdilerde ne yaptığı bilinmeyip, çok da merak edilmemektedir; varsın olsun, salak bir vatandaş tarafından ’’ıssız adaya giderken yanında götüreceği 3 şey’’ den birisi olsundur.
independence
manken, aktris ve pop müzik şarkıcısı.


ayşe hatun önal, 29 temmuz 1978’de adana’da dünyaya geldi. adana borsa lisesi’nden mezun olduktan sonra eskişehir üniversitesi halkla ilişkiler bölümünü kazandı.
iş hayatına, üniversite yıllarında özel bir holdingin halkla ilişkiler sorumlusu olarak başlangıç yapan önal, ikinci sınıftan sonra hayallerini gerçekleştirmek arzusuyla eğitimine son verdi.

1999 yılında kanal d’nin düzenlediği miss turkey ’99 yarışmasında türkiye birinci güzeli seçildi ve mankenlik mesleğine başladı. uzun süre mankenlik yaptıktan sonra, can gürzap’tan diksiyon dersleri alarak özel bir kanalda sunuculuk yaptı.

en büyük hayali olan müzik dünyasına, "sonunda" adlı albümü ile girdi. universal müzik ile anlaşılarak piyasaya çıkarılan albüm’ün çıkış parçası olan "çeksene elini"’nin sözlerinide kendisi yazdı.

ikinci stüdyo albümü sustuysam’ı sony etiketiyle 2008 yılında yayınlayan ayşe hatun önal, müzik kariyerine devam etmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol